Artist Alert Jonathan Jeremiah

De Britse Jonathan Jeremiah komt de koude februari maand wat warmer maken. Met zijn optimistische singer-songwriter nummers staat hij in Melkweg, TivoliVredenburg en Oosterpoort.

arrow down
12.09.2018 Jeamie

Artist Alert Jonathan Jeremiah

De Britse Jonathan Jeremiah komt de koude februari maand wat warmer maken. Met zijn optimistische singer-songwriter nummers staat hij in Melkweg, TivoliVredenburg en Oosterpoort. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur. Meer info en tickets via de zalen. 

19 februari Melkweg | Info en tickets
20 februari TivoliVredenburg | Info en tickets
21 februari Oosterpoort | Info en tickets

Jonathan Jeremiah is een Engelsman met een gouden strot en een liefde voor oude soulmuziek die hem met de paplepel is ingegoten. Al speurend door zijn vaders platenkast kwam hij in aanraking met sixties muziek en grootheden als Cat Stevens en James Taylor die dienen als inspiratiebronnen voor zijn warme en optimistische songs. Met de release van zijn debuutalbum uit 2011, A Solitary Man, beitelde hij zijn naam als singer-songwriter in het muzieklandschap. Eind augustus kwam zijn laatste album ‘Good Day’ uit: een album waarvan je een instant feel-good-mood krijgt zodra je het luistert.

Praat mee