Artist Alert: Kevin met clubtour door Nederland

Met zijn pas gereleasede album 'Lente' gaat Kevin op clubtour door Nederland. De kaartverkoop voor zijn reeks shows start aanstaande zaterdag om 10.00u.

arrow down
12.04.2018 Jeamie

Kevin met clubtour door Nederland!

Met zijn pas uitgebrachte album 'Lente' gaat Kevin op clubtour door Nederland. De kaartverkoop voor zijn reeks shows start aanstaande zaterdag om 10.00u.

wVyNJfAJa44

Kevin a.k.a. SlowFlowAnimal gaat alles behalve slow! Sinds hij eind 2016 zijn “Kleine Versnelling” EP dropte, is hij in een nogal grote versnelling beland. Zo stond hij in 2017 o.a. op festivals als Noorderslag, Encore Festival en WOO HAH! en releasede hij eind maart 2018 zijn allereerste full length album “Lente”. Binnen twee dagen behaalde hij de nummer 1 positie in de top 100 met zowel zijn album én de single “Beetje Moe” (waarop hij samenwerkt met Lil’ Kleine en Chivv). Hoogste tijd om zijn nieuwe nummers ook live te gehore te brengen in de vorm van een club tour. Kevin zijn eerste 'Lente' show in Paradiso verkocht binnen 48 uur uit. Wees er dus snel bij! Kaarten koop je aanstaande zaterdag vanaf 10.00u.

Kevin’s flows zijn te bewonderen in de volgende zalen:

22 september @ Simplon, Groningen | Info & tickets
28 september @ Metropool, Hengelo | Info & tickets
29 september @ Merleyn, Nijmegen | Info & tickets
5 oktober @ Hall of Fame, Tilburg | Info & tickets
6 oktober @ Hedon, Zwolle | Info & tickets
11 oktober @ Melkweg, Amsterdam | Info & tickets
13 oktober @ Bird, Rotterdam | Info & tickets

 

Kevin

 

Praat mee

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?