Artist Alert Raphael Saadiq

Goed nieuws voor de fans die geen kaartjes konden krijgen voor het concert van Raphael Saadiq in Paradiso! De zanger en producer komt op 25 oktober naar Doornroosje en op 7 november naar de Rotterdamse Schouwburg.

arrow down
Lieke

Artist Alert: Raphael Saadiq

Goed nieuws voor de fans die geen kaartjes konden krijgen voor het concert van Raphael Saadiq in Paradiso! De zanger en producer komt op 25 oktober naar Doornroosje en op 7 november naar de Rotterdamse Schouwburg. De kaartverkoop start as. vrijdag om 11:00 via de zalen.

Tickets

25 oktober @ Doornroosje
7 november @ Rotterdamse Schouwburg 

Zolang zanger en producer Raphael Saadiq muziek maakt, gaat de klassieke soul en R&B nooit verloren. Al jaren staat de Amerikaanse muzikant garant voor ouderwets soulvol vakmanschap op hoog niveau. Zo richtte hij het succesvolle Tony! Toni! Tone! op en werd zijn eerste soloalbum ‘Instage Vintage’ voor vijf Grammy’s genomineerd. Daarna is hij een korte tijd succesvol geweest met de groep Lucy Pearl. In de jaren daarna heeft hij zich vooral beziggehouden met het produceren van muziek voor andere artiesten zoals TLC, Snoop Dogg, Joss Stone en D’Angelo. Over zijn nieuwe soloalbum zei hij “It’s going great, I’m close to completion.”.

Praat mee