Artist Alert Shame

Eurosonic 2016 was de eerste keer dat de mannen van Shame een Nederlands podium aandeden en hier gooiden ze hoge ogen. 3voor12 schreef over het optreden van Britten “Steen speelt één minuut maar heeft de branie van een wereldkampioen. Hij is een zanger die levert. Elke zin is voor hem the real deal.” Het vijftal keert op 7 december terug naar Nederland en zal dan het podium van Paradiso betreden!

arrow down
02.05.2018 Lieke

Artist Alert: Shame

Eurosonic 2016 was de eerste keer dat de mannen van Shame een Nederlands podium aandeden en hier gooiden ze hoge ogen. 3voor12 schreef over het optreden van Britten “Steen speelt één minuut maar heeft de branie van een wereldkampioen. Hij is een zanger die levert. Elke zin is voor hem the real deal.” Het vijftal keert op 7 december terug naar Nederland en zal dan het podium van Paradiso betreden!

Hun muziek zit vol rauwe punk rock, waar de energie van afspat en met teksten waar het vijftal een venijnig beeld schetst van Engeland na de Brexit. Shame is zeker een van de gevaarlijkste livebands van dit moment en past perfect in het rijtje met Talking Heads, Sex Pistols, The Doors, Sleaford Mods en Pixies. Het moge duidelijk zijn dat je deze show als punk liefhebber niet wil missen.

Tickets

7 december @ Paradiso

De kaartverkoop is gestart en loopt via paradiso.nl

SYKMLbMfD_M

Praat mee