Artist Alert Suede

Suede wordt gezien als de wegbereider van de Britpopgolf die door rest van de jaren negentig heen walste. De Britse rockband bracht meerdere succesvolle albums uit zoals ‘Suede’, ‘Dog Man Star’ en ‘Coming Up’. In september dit jaar releasen de Britten hun nieuwe album ‘The Blue Hour’ en je kan de mannen op 1 oktober in Paradiso zien!

arrow down
04.05.2018 Lieke

Artist Alert: Suede

Suede wordt gezien als de wegbereider van de Britpopgolf die door rest van de jaren negentig heen walste. De Britse rockband bracht meerdere succesvolle albums uit zoals ‘Suede’, ‘Dog Man Star’ en ‘Coming Up’. In september van dit jaar releasen de Britten hun nieuwe album ‘The Blue Hour’ en kun je de mannen op 1 oktober in Paradiso zien!

De band behoort tot één van de grootste en belangrijkste bands binnen de Engelse rockscene. In 2003 ging de band tijdelijk uit elkaar, totdat ze in 2010 weer samenkwamen en de hele wereld over toerden. Album ‘The Blue Hour’  is de opvolger van ‘Night Thoughts’ uit 2016, waarmee de Britten ook optraden in Paradiso met een onvergetelijke show. Op 1 oktober kunnen we een heerlijke combinatie van nieuwe songs en legendarische Suede-hits verwachten.

De kaartverkoop start op vrijdag 11 mei en loopt via Paradiso.

 

xqovGKdgAXY

Praat mee