Avery*Sunshine komt stralen in Nederland

Soms zie je iemand waarvan je weet dat deze persoon zijn of haar roeping in het leven heeft gevonden en Avery*Sunshine is hier het perfecte voorbeeld van.

arrow down
22.03.2018 Lieke

Avery*Sunshine komt stralen in Nederland

Soms zie je iemand waarvan je weet dat deze persoon zijn of haar roeping in het leven heeft gevonden en Avery*Sunshine is hier het perfecte voorbeeld van!

Zoals de tweede helft van haar naam al een weggeeft hebben  heeft de muziek die zij maakt een positieve ondertoon. Denise Nicole White, zoals Avery*Sunshine eigenlijk heet, begon haar carrière in de kerk. Hier ontdekte ze hoe het voelde om mensen samen te brengen door middel van haar muziek.  De muziek die ze maakt is een inspirerende combinatie van soul, R&B, jazz en gospel en het valt met zekerheid te zeggen dat ze hier bijzonder goed in is. Onder andere Aretha Frankelin was een groot fan van Avery*Sunshine. En daar blijft het echter niet bij, want ze heeft al wat bijzondere dingen gedaan. Zo was ze één van de zangeressen in het achtergrondkoor van Michael Bublé, trad ze op bij de inauguratie van de Amerikaanse president Obama in 2009 en diende ze als koorleider van de musical Dreamgirls. Samen met haar echtgenoot en Dana “Big Dane” Johnson staat ze op het podium en met zijn drieën hebben ze al getourd met onder andere Anthony Hamilton, KEM, Will Downing, Gregory Porter, DJ Jazz Jeff, Babyface and Roy Ayers to B.B. King, Michael Bublé en Jennifer Holliday. Avery*Sunshine is absoluut de top in haar genre!

Maak je op voor een avond met alleen maar happy feeling en inspirerende lyrics. In april staat deze bijzondere dame op drie verschillende podia door het land waar nog enkele kaarten voor beschikbaar zijn!

Tickets

24 april @ Bird, Rotterdam
25 april @ Paradiso, Amsterdam
26 april @ TivoliVredenburg, Utrecht.

 

stm0obHd5UI

Praat mee