Blackbird met Wild One clubtour in voorjaar naar verschillende poppodia

Aankomend voorjaar staat Blackbird in verschillende poppodia met haar Wild One clubtour

arrow down
25.10.2018

Blackbird met Wild One clubtour in voorjaar naar verschillende poppodia

De Nederlandse singer-songwriter Blackbird komt eindelijk met haar eigen tour. De zangeres laat overal waar zij naar toe gaat een geweldige indruk achter. Dit doet ze met haar prachtige stemgeluid die vooral krachtig en zuiver zijn. De kaartverkoop is gelijk van start gegaan. Meer info over iedere show vind je op de website van de zaal.

21 februari @ Metropool, Hengelo
23 februari @ Paard, Den Haag
27 februari @ Merleyn, Nijmegen
1 maart @ Fluor, Amersfoort
7 maart @ Paradiso, Amsterdam
16 maart @ Venlo, Grenswerk

Over de tour zegt Blackbird zelf: Mijn eerste eigen clubtour, dat is een grote droom die uitkomt. Ik kijk er zo naar uit. Met mijn hele band, waar ik trots op ben, gaan we eindelijk laten zien wat we het allerbeste kunnen, live spelen! Ik kan niet wachten om nieuwe mensen te ontmoeten die m’n muziek helemaal te gek vinden en ze een voorproefje te kunnen geven van mijn debuutalbum. Het moeten avonden worden waarin ze even alles kunnen vergeten en zich kunnen wanen in het zonnige, rock ‘n roll Californië van de jaren ‘70."

Vorig jaar kreeg Blackbird landelijke bekendheid na het verschijnen van haar debuutsingle Wicked Song. Nu staat ze op verschillende festivals en is ze regelmatig te gast bij NPO Radio 2. Haar songs zijn geïnspireerd door grootheden als Joni Mitchell en Crosby, Stills & Nash. Blackbird vond inspiratie bij John Mayer om haar allereerste nummer te schrijven. Dat resulteerde in prachtige nummers vol emotie, pakkende melodieën en rauwe, vintage gitaarsounds.

Fotocredits: Andreas Terlaak

 

O28Ak73POTI

 

Praat mee