Blaudzun op clubtour

Onze boeker Bertus noemde het al als hetgeen hij het meest naar uitkijkt voor 2018. En wat een geluk: Blaudzun kondigt vandaag al zijn tournee aan!

arrow down
11.01.2018 Renate

Blaudzun op clubtour

Onze boeker Bertus noemde het al als hetgeen hij het meest naar uitkijkt voor 2018. "Gelukkig valt er naar veel dingen uit te kijken. Als ik er eentje moet noemen is het de aankomende clubtour van BLAUDZUN. Ik ben sinds kort de boeker. Blaudzun komt begin volgend jaar met een nieuwe cd. Van de paar liedjes die ik heb kunnen beluisteren wordt ik heel enthousiast.", vertelde Bertus eind vorig jaar, toen hij zijn jaarlijstjes afleverde. En wat een geluk, want Blaudzun knalde op dag één van 2018 zijn nieuwe single naar buiten en kondigt vandaag al zijn tournee aan. A happy new year indeed!

Inmiddels is de eerste track van het nieuwe album '_UP_' uit en hebben we allemaal mogen genieten van de gloedvolle track '_hey now':

8IPbCbT2O4A

De volledige plaat staat gepland voor release op 13 april, exact tien jaar na het debuutalbum. Het album is het derde deel van de albumtrilogie 'Jupiter' en omvat 11 liedjes die zich kenmerken door veelzijdige melodiën, dansbare melancholie en een intrigerend indiepop geluid. '_UP_' belichaamt voor de indierock zanger “het middenstuk  van het drieluik, waarbij deel I en deel II de zijpanelen lijken te vormen”.

Een dag na de release - op 14 april - trappen Blaudzun en zijn band een clubtour af met een exclusief concert in de AB Brussel, gevolgd door zes shows in Nederland én een aantal optredens in Zwitserland en Duitsland.

Tijdens de clubtour doet Blaudzun de volgende zalen aan:

Tickets voor de clubtour gaan vrijdag 12 januari om 10.00u in verkoop via de clubs.

Praat mee

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?