Bruno Mars Rider Challenge

Hooligans opgelet! Heb jij nog geen tickets voor Bruno Mars en ben je wel in voor een uitdaging? Dan hebben we een leuke challenge voor jou!

arrow down

02.05.2017

Bruno Mars Rider Challenge

Hooligans opgelet! Heb jij nog geen tickets voor Bruno Mars en ben je wel in voor een uitdaging? Dan hebben we een leuke challenge voor jou!

Wij hebben een speciale rider voor Bruno weten te bemachtigen. Op deze pagina komen vier items te staan. De 3 fans die deze items als eerste afleveren bij ons in de Ziggo Dome mogen meedoen aan de final challenge. De persoon die de final challenge als snelste heeft voltooid ontvangt twee tickets voor het concert van die avond!

Hoe doe je mee?
First things first. Om je aan te melden voor de rider challenge plaats je een foto van jezelf op Facebook, Instagram of Twitter zoals je naar het concert van Bruno Mars wilt gaan. Gebruik de hashtag #brunoriderchallenge en tag @mojoconcerts. Hoe meer zijde, Hawaii prints en gouden kettingen hoe beter! Enne, vergeet de outfit niet dinsdag aan te doen als je op pad gaat voor de rider.

Op de onderstaande tijdstippen onthullen we op een item dat op de rider staat. Zorg ervoor dat je op dinsdag 9 mei uiterlijk 18.00u in het ArenA-gebied kunt zijn, zodat je het laatste item ter plekke kunt regelen en zo snel mogelijk alle vier de items naar de Ziggo Dome kunt brengen.

ITEM 1: twee zakken Skittles (rode verpakking, stazak van 174 gram)
ITEM 2: een granaatappel (I'd catch a grenadeapple for you, yeah, yeah, yeah)
ITEM 3: 24 worteltjes (24 carrot magic in the aaaaiiiheeer)
ITEM 4: een (Bruno) Mars NATUURLIJK

Je kunt de items afleveren bij het MOJO online team dat vanaf 18.00u klaar staat onder de trap op het voorplein van Ziggo Dome, voor de medewerkersingang.