Clubtour MY BABY

Een tijdje terug kondigden we het al aan, een albumrelease show van MY BABY’s derde album in de Melkweg op 5 oktober. Nu hebben we nog meer goed nieuws voor je, want het trio gaat na de release show een heuse clubtour doen door Nederland in oktober! Zo staan ze op het podium van Hedon, De Oosterpoort, Doornroosje, Effenaar en Annabel.

arrow down
07.05.2018 Lieke

Clubtour MY BABY

Een tijdje terug kondigden we het al aan, een albumrelease show van MY BABY’s derde album in de Melkweg op 5 oktober. Nu hebben we nog meer goed nieuws voor je, want het trio gaat in de weken na de release show een heuse clubtour doen door Nederland! Zo staan ze op het podium van Hedon, De Oosterpoort, Doornroosje, Effenaar en Annabel. 

Tickets

5 oktober @ Melkweg, Amsterdam
20 oktober @ Hedon, Zwolle
25 oktober @ De Oosterpoort, Groningen
26 oktober @ Doornroosje, Nijmegen
27 oktober @ Effenaar, Eindhoven
28 oktober @ Annabel, Rotterdam

De shows gaan allemaal op vrijdag 11 mei 10:00 uur in de verkoop, behalve de show in de Melkweg, hiervan is de kaartverkoop reeds gestart.

MY BABY’s muziek is geïnspireerd door de kracht van spirituele muziek. Dub, funk, gospel, psych, disco en blues, het trio weet het allemaal te mixen tot een zwoele, catchy en dansbare sound. De band ontstond in 2012 in Amsterdam en in een relatief korte tijd heeft de band enorm veel bereikt. Met het tweede album ‘Shamanaid’ won MY BABY een Edison en kort daarna waren ze het voorprogramma voor Seasick Steve’s 14  (!) shows in de UK. Nu is het tijd voor het derde album en een clubtour door Nederland. We can’t wait!

T3jDiXe8YdA

 

Praat mee

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?