Coachella 2019

Dit weekend stond in het teken van Coachella, het gigantische festival in de colaradowoestijn. Coachella is de thuisbasis voor de grootste en hipste artiesten van de wereld. Een aantal van deze artiesten verschijnen later dit jaar nog in Nederland, wij hebben ze op een rijtje gezet voor je!

arrow down
15.04.2019 Sem

Coachella 2019

Dit weekend stond in het teken van Coachella, het gigantische festival in de colaradowoestijn. Coachella is de thuisbasis voor de grootste en hipste artiesten van de wereld. Een aantal van deze artiesten verschijnen later dit jaar nog in Nederland, wij hebben ze op een rijtje gezet voor je!

BLACKPINK
Het optreden op Coachella Festival is de eerste volledige show van Kpop groep BLACKPINK in de Verenigde Staten. Desondanks veroveren zij meteen een spot op de tweede rij van de Coachella poster. Er blijkt geen tekort aan blinks te zijn, bij het optreden zijn honderden hartjesvormige glowsticks in het publiek te zien. BLACKPINK komt binnen met de banger "DDU-DU DDU-DU" waarbij het publiek aangenaam verrast wordt door de aanwezigheid van een rock band op de achtergrond. Het is snel duidelijk dat de meiden van BLACKPINK dit moment extra speciaal willen maken. Bij elke uithaal, danspasje of rapcouplet komt er een oorverdovend geluid naar het podium toe, waarbij je je bijna afvraagt waarom deze groep hier niet al eerder stond. De dames genieten maar zijn zich ook bewust van wat dit optreden voor BLACKPINK en Kpop in het algemeen betekent. “We’re from totally different worlds, but we’ve learned so deeply tonight that music brings us together as one." 

Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder het eerste nummer van de Coachella set. BLACKPINK staat op 18 mei in de AFAS Live in Amsterdam. Meer info en tickets.

wti_kep7skQ

 

2S24-y0Ij3Y

Khalid
Khalid mocht het publiek opwarmen voor headliner Ariana Grande op de afsluitende dag van Coachella. Ook voor Khalid was het zijn eerste show op het festival. Zijn nieuwe album 'Free Spirit' kwam twee weken geleden uit en veroverde een nummer 1 spot op de billboard top 100. Na de opener 'American Teen' van zijn debuut album haalde Khalid al snel popicoon Billie Eilish op het podium voor het nummer 'Lovely'.  Ook Benny BlacnoHalsey en Marshmello werden uitgenodigd voor twee songs.

Khalid staat op 1 oktober in Ziggo Dome, Amsterdam. Meer info en tickets.

hE2Ira-Cwxo

Ariana Grande
Na pre-headliner Khalid mocht Ariana het podium van Coachella overnemen. Al een tijdje gingen geruchten rond dat *NSYNC zou optreden op het festival. De boyband trad voor het laatst op in 2013. Ariana kondigde de groep aan met de woorden: "I've been rehearsing for this moment all my life". Samen zongen ze het liedje "Tearin' Up My Heart". Ook Nicki Minaj en Diddy waren aanwezig op het podium voor de nummers 'Side To Side', 'Bang Bang" en 'No Money No Problems'. Ariana sloot haar set af met nummer 1 hit 'Thank u, next'.

Ariana Grande staat op 23 en 24 augustus en 11 september in Ziggo Dome. Voor deze shows zijn nog VIP pakketten beschikbaar, check ze hier

YQapHf8CDyw
QYh6mYIJG2Y

 

Praat mee