WIN EEN PRIVÉ SERENADE VAN GAVIN JAMES + DINER + VIP KAARTEN

Gavin James speelt voor Cupido deze Valentijn! Op zaterdag 23 februari speelt hij in AFAS Live. Voor dat concert kun je twee VIP tickets winnen én een romantisch diner met een privé serenade van de zanger!

arrow down
15.02.2019

WIN EEN PRIVÉ SERENADE VAN GAVIN JAMES + DINER + VIP KAARTEN

Update 15-2: De winnaar van de VIP prijs heeft inmiddels bericht gehad, maar omdat we zo veel mooie en leuke reacties hebben ontvangen is er besloten om nog 3 x 2 reguliere kaarten te verloten onder de deelnemers. Deze personen ontvangen bericht van ons. Het is helaas niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze actie.

Gavin James speelt voor Cupido deze Valentijn! Op zaterdag 23 februari speelt hij in AFAS Live. Voor dat concert kun je twee VIP tickets winnen én een romantisch diner met een privé serenade van de zanger!

Wat is nou een betere manier om je Valentijn of die ene speciale persoon in je leven te verrassen met een super exclusieve surprise van niemand minder dan lovesong expert Gavin James! Dit is je kans om 1 x 2 VIP tickets te winnen voor zijn concert op zaterdag 23 februari in AFAS Live. Als kers op de taart worden jullie voorafgaand aan de show ontvangen met een glaasje champagne, toegezongen door Gavin James tijdens een privé serenade en mogen jullie ook nog eens smullen van een heerlijk diner. Na afloop van het diner kunnen jullie met z’n tweeën gaan genieten van het concert vanaf de loge in AFAS Live en meezingen met hits als ‘Nervous’ en ‘Book of Love’.  

Wat moet je doen om te winnen?
Reageer op Facebook, Twitter of Instagram met #CupidGavinJames en vertel daarbij wie je wilt verrassen en waarom. Zorg ervoor dat je profiel op openbaar staat, anders kunnen we je bericht niet zien. Op Valentijnsdag (14 februari) ontvangt de winnaar een privébericht van ons, dus zorg ervoor dat je die dag je inbox in de gaten houdt!

Facebook

Twitter

Instagram:

 

Vragen over de actie?

V: Is Gavin James ook aanwezig bij het diner?
A: Hoe leuk het ook zou zijn, Gavin James gaat helaas niet mee dineren. Wel geeft hij voorafgaand aan het diner een privé serenade, waarna jij en je gast kunnen gaan smullen van het diner.

V: Hoe laat moeten we aanwezig zijn?
A: De exacte tijden ontvangt de winnaar in het bericht van ons. Je kunt er in ieder geval rekening mee houden dat de winnaar rond 16.30u bij AFAS Live wordt verwacht.

V: Ik heb al kaarten gekocht voor het concert. Mocht ik winnen, kan ik deze dan retourneren?
A: Helaas kunnen eerder gekochte kaarten niet geretourneerd worden, maar dat betekent wel dat je anderen kunt blij maken met je eerder gekochte kaarten. Spread some love en maak twee andere vrienden blij met tickets voor de show! 

Heb je nog andere vragen over de show? Stuur ons een berichtje op Facebook of Twitter óf neem contact op met onze klantenservice.

Praat mee