Dé productie van 2017

2017 was het jaar van Lowlands, want naast het 25-jarig jubileum, is het ook jaar dat er een nieuwe Alpha, Bravo en een nieuw 24-uursgebied genaamd Armadillow werd geintroduceerd!

arrow down
03.01.2018 Jesse

De meest bijzondere productie van 2017

Ook in 2017 kwamen er weer veel prachtige producties voorbij! Zo stond Metallica maar liefst twee keer in Ziggo Dome met een in the round show, stond U2 twee keer in de Amsterdam ArenA met hun  gigantische Joshua Tree Tour en hadden we Guns N' Roses en Robbie Williams op bezoek in het Goffertpark.  Ook was 2017 het jaar van Lowlands, want naast het 25-jarig jubileum, is het ook jaar dat er een nieuwe Alpha, Bravo en een nieuw 24-uursgebied genaamd Armadillow werd geintroduceerd!

Waan je nog even op Lowlands 2017 met de aftermovie:

1BMQaqscEYE

Op bezoek bij productiemanager Niels

In de week voorafgaand Lowlands 2017 gingen wij op bezoek bij Niels. Niels is sinds 2011 werkzaam bij MOJO als productiemanager en als Project Manager voor Lowlands. Naast shows in o.a. Ziggo Dome , Goffertpark en Rotterdam Ahoy houdt Niels zich ook het gehele jaar bezig met de productie van Lowlands.

1T5OMtZ8MH4

Rondleiding over het Lowlands terrein

Ook gaf directeur Eric van Eerdenburg een rondleiding over het Lowlands terrein. Tijdens deze rondleiding komen op ook de nieuwe Alpha, Bravo en Armadillow aan bod:

1ExjCvMsTyg

Praat mee