Een ererondje voor De Staat

Gisteren gaf De Staat de eerste van de reeks In The Round concerten in hometown Nijmegen. En dat was episch!

arrow down
17.11.2017 Renate

Een ererondje voor De Staat

Gisteren gaf De Staat de eerste van de reeks In The Round concerten in hometown Nijmegen. En dat was episch!

Over het concert schreef De Gelderlander: "De Nijmeegse rockband De Staat schepte vooraf hoge verwachtingen van hun In the Round-concerten op het terrein van De Vasim in Nijmegen, maar maakt die meer dan waar. Leadzanger Torre Florim rockt er met de rest van De Staat er van begin tot eind op los. Door de scheurende gitaren en harde drums krijgen de muzikanten het publiek tijdens het concert al snel in beweging.

Het lichtspektakel blijft het hele concert lang een 'soort tweede show'. Staan de Nijmeegse rockers het ene moment vol in het felle, witte licht, een moment later creëren zachte groene lichten juist een heel ruimtelijk gevoel."

R57xpn--s20

Drummer Tim van Delft: ,,We halen alles uit de kast. Dit wordt episch: een audiovisueel spektakel. Voor ons is dit de afsluiting van de periode rond het album O en de opmaat naar een nieuw album. We spelen hier de beste muziek die we nu hebben met de beste presentatie die we nu kunnen bieden.’’

Live
De Staat staat vanavond, morgen en zondag nog in hun tent op De Vasim. Voor het concert op zondag zijn nog kaarten beschikbaar. Meer info en tickets.

Praat mee