Harry Styles in AFAS Live

Ben jij de nachten al aan het tellen tot het concert? We zetten de meest gestelde vragen over het concert even voor je op een rij.

arrow down
31.10.2017 Renate

Harry Styles in AFAS Live

Ben jij de nachten al aan het tellen tot het concert? We zetten de meest gestelde vragen over het concert even voor je op een rij.

Is er buiten merch te koop?
Nee, er wordt buiten geen merchandise verkocht. Er zal in AFAS Live vanaf 12.00u merch worden verkocht, met een geldig kaartje kun je uit de rij en naar binnen om merch aan te schaffen.

Mag ik mijn camera meenemen?
Een compacte camera mag je meenemen, een camera die de mogelijkheid heeft om de lens te verwisselen mag niet mee.

Mag ik een tas meenemen?
Ja, maar houd er rekening mee dat grote tassen niet mee naar binnen mogen. Hiermee bedoelen we een tas die groter is dan A4 formaat en dikker dan 10cm. Je mag deze ook niet mee naar binnen nemen om in een kluisje op te bergen.

Mag ik overnachten voor de zaal?
Nee, dat mag niet. Wettelijk gezien mag je niet overnachten in de openbare ruimte en je kunt door de politie worden weggestuurd. Vanaf 12.00u 's middags ben je welkom.

Hoe werkt de rij?
Je gaat in de rij staan en wacht tot de deuren open gaan :o) We verwachten dat fans volwassen genoeg zijn om elkaar de mogelijkheid te geven om even naar het toilet te gaan en weer terug in de rij te stappen.

Kan ik de naam op mijn kaarten wijzigen?
Alleen de persoon waarvan de naam op de tickets staat komt binnen met het ticket. Als één naam op twee tickets staat, moet je dus samen naar binnen. Mocht er een ernstige reden zijn waarom je niet naar het concert kunt gaan, dan kun je het beste contact met ons opnemen.

Kan ik een zitplaats reserveren?
AFAS Live heeft een beperkt aantal zitplaatsen, waarop je vrij plaats kunt nemen. Alle kaarten zijn vrije plaatskeuze, je kunt dus zelf kiezen of je gaat staan of zitten.

Is er een minimumleeftijd?
Er is geen minimumleeftijd voor de show. We raden fans onder de 16 aan om te komen met een begeleider van 18 jaar of ouder, maar dat is niet verplicht.

Is er een mogelijkheid om Harry te ontmoeten?
Er zijn geen meet & greets die via ons verlopen, we kunnen je hier dus niet verder mee helpen.

Praat mee