Harry Styles in Ziggo Dome

Ben jij de nachten al aan het tellen tot het concert? We zetten de meest gestelde vragen over het concert even voor je op een rij.

arrow down
08.03.2018 Lieke

Harry Styles in Ziggo Dome

Ben jij de nachten al aan het tellen tot het concert? We zetten de meest gestelde vragen over het concert even voor je op een rij.

Hoe laat is het afgelopen (ivm vervoer naar huis)?
Het tijdschema is bekend:

18.30u - Deuren open
20.00u - Mabel
20.30u - Pauze 
21.00u Harry Styles
22.30u - Verwacht einde 

Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken door de artiest. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Mag je later naar binnen? 
Ja, dat is geen probleem. Deuren blijven de hele avond geopend.

Mag ik mijn camera meenemen?
Een compacte camera mag je meenemen, een camera die de mogelijkheid heeft om de lens te verwisselen mag niet mee.

Mag ik een tas meenemen?
Ja, maar houd er rekening mee dat grote tassen niet mee naar binnen mogen. Hiermee bedoelen we een tas die groter is dan A4 formaat en dikker dan 10cm. Je mag deze ook niet mee naar binnen nemen om in een kluisje op te bergen.

Mag ik overnachten voor de zaal?
Nee, dat mag niet, je kunt dan ook door de politie worden weggestuurd. Vanaf 12.00u 's middags ben je welkom.

Hoe werkt de rij?
Je gaat in de rij staan en wacht tot de deuren open gaan :o) We verwachten dat fans volwassen genoeg zijn om elkaar de mogelijkheid te geven om even naar het toilet te gaan en weer terug in de rij te stappen.

Is er een minimumleeftijd?
Er is geen minimumleeftijd voor de show. We raden fans onder de 16 aan om te komen met een begeleider van 18 jaar of ouder, maar dat is niet verplicht.

Is er een mogelijkheid om Harry te ontmoeten?
Er zijn geen meet & greets die via ons verlopen, we kunnen je hier dus niet verder mee helpen.

Mag ik zelf eten & drinken meenemen?
Nee, tenzij je hier een medische verklaring voor hebt. Meer info: mojo.nl/voorwerpen. In de Ziggo Dome is overigens de mogelijkheid om eten en drinken te kopen. Eten en drinken koop je met munten die je haalt bij de daarvoor ingerichte muntenkassa’s. Deze vind je meteen na de entree. Hier kun je met cash en pin betalen.

Wat mag je wel/niet meenemen?
Wij krijgen vaak vragen over wat je wel en niet mag meenemen naar een concert. Het is niet toegestaan om grote tassen en rugzakken mee naar het concert te nemen. Handtassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Er is geen in bewaringname aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. Voor een overzicht kun je hier kijken: mojo.nl/voorwerpen.

Over het algemeen geldt: als je twijfelt of je iets mee mag nemen dan mag het waarschijnlijk niet.

Word je gebracht en/of gehaald?
Maak dan gebruik van een short stay in parkeergarage P1 onder stadion Amsterdam ArenA. Hier kun je veilig, snel en gemakkelijk iemand wegbrengen of ophalen. In parkeergarage P1 ArenA zijn ruim 2.000 parkeerplaatsen en kun je de auto vlakbij de hoofdingang van Ziggo Dome, nabij de 'In-Uitgang Zuid' parkeren. In het hele ArenA-gebied geldt een stopverbod welke zal worden gehandhaafd. Volg ten alle tijden de borden en aanwijzingen van verkeersregelaars en politie. Na afloop van het concert is het donker buiten, wat een ander beeld geeft dan voorafgaand aan het concert. Spreek daarom goed af met degene die je komt ophalen bij welk punt je wordt opgewacht. Denk dan bijvoorbeeld aan herkenbare punten buiten voor Ziggo Dome.

Adres t.b.v. een navigatiesysteem: Burgemeester Stramanweg 130, 1102 EP, Amsterdam.

Tarieven
Het eerste uur is in twee blokken opgedeeld: Het parkeertarief is € 1,- voor de eerste 24 minuten. Daarna geldt per 25 minuten € 1,-.

 

Praat mee