House of Waters; bijzondere instrumenten en heerlijk jazz komt naar Nederland!

De unieke New Yorkse band, House of Waters, komt voor maar liefst twee clubshows naar ons koude kikkerlandje om je een avond lang onder te dompelen in de bijzondere combinatie van Jazz en Hip Hop.

arrow down
12.03.2020 Joyce

House of Waters; bijzondere instrumenten en heerlijk jazz komt naar Nederland!

De unieke New Yorkse band, House of Waters, komt voor maar liefst twee clubshows naar ons koude kikkerlandje om je een avond lang onder te dompelen in de bijzondere combinatie van Jazz en Hip Hop. Door middel van uitzonderlijke instrumenten zetten ze je avond compleet op zijn kop. De kaartverkoop is al gestart dus pak je kans!

26 oktober @ Concertgebouw, Amsterdam | Info & tickets
28 oktober @ De Doelen, Rotterdam | Info & tickets

House of Water is een van New Yorks meest interessante en uniekste bands. Met tracks als In waves van hun self titled album zette de band zichzelf flink op de kaart. Het album House of Waters debuteerde dan ook op de tweede plaats op de Itunes World Music Charts. Daarnaast wonnen ze een Emmy voor een documentaire en hebben ze op het podium gestaan met bekende zoals: Pandit Ravi Shankar, Victor Wooten en nog veel meer. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de muzikale wereld en mogen ze, ook in Nederland, absoluut niet meer ontbreken.

Meer info en tickets via de websites van de zalen.

3g6ibEoybbI

Praat mee