Infinite Content Tour is gestart

Je kan veel speculeren over de oorsprong van tourtitels, maar die van Arcade Fire laat weinig aan de fantasie over. Infinite Content: het klinkt als een droom voor fans. Een constante stroom aan Arcade Fire muziek die nooit ophoudt.

arrow down
09.04.2018 Lotte

Arcade Fire's Infinite Content Tour is van start!

Je kan veel speculeren over de oorsprong van tourtitels, maar die van Arcade Fire laat weinig aan de fantasie over. Infinite Content: het klinkt als een droom voor fans. Een constante stroom aan Arcade Fire muziek die nooit ophoudt. Afgelopen vrijdag startte de band hun tour in Dublin, waarmee hun Nederlandse show op 11 juni ook in zicht komt. 

Arcade Fire wist al voor de start van hun tour de gemoederen bezig te houden. Een dag voor showtime deelden zij een video op hun social media kanalen met daarin al de nodige tipjes van de sluier. 

Afgelopen vrijdag was DE dag eindelijk aangebroken: de eerste show van Arcade Fire's tour! Infinite Content wordt geladen...

De band bracht een prachtige tribute aan de in januari overleden zangeres Dolores O'Riordan (The Cranberries) door een cover te doen van 'Linger', om daarna weer verder te gaan met 'Everything Now'. Wauw...

VEiyjBsaFQ8

 Good Vibes only in Dublin. De eerste waanzinnige show zit erop!

Heb je je ooit afgevraagd wat een grote band als Arcade Fire na hun show doet? Nou, dit dus. 

Als je dan toch een dagje vrij hebt tussen je shows in, why not even een voetbalwedstrijd meepakken in Manchester?

De Manchester Arena ging zondagavond ook gebukt onder het muziekgeweld van Arcade Fire en de uitzinnige menigte die minstens net zo enthousiast als de band zelf meedeed.

Natuurlijk ontbrak 'Everything Now' niet op de setlist. Zou deze hit ook worden gespeeld tijdens de show in Rotterdam AHOY...?

De eerste twee waanzinnige shows van de tour zitten erop. Tot 11 juni, Arcade Fire! Wij. Kunnen. Niet. Wachten. 

Wil jij deze wereldband live zien in Nederland? Grijp dan je kans en check alle info hier

Praat mee