Win twee kaarten voor Jacob Banks

Win twee kaarten voor Jacob Banks op 18 maart in Doornroosje, Nijmegen.

arrow down
13.03.2018 Lieke

 Win twee kaarten voor Jacob Banks.

Jacob Banks staat op 18 maart in een stijf uitverkocht Doornroosje, maar jij kan er nog bij zijn!

De 26-jarige Jacob Banks is een Britse muzikant uit Birmingham. Pas op zijn twintigste begon hij met zingen en het schrijven van songs. Via open mic-avonden verovert hij vervolgens snel een publiek met zijn bijzondere stem en gewaagde intieme manier van muziek maken. Zijn recentste EP ‘The Boy Who Cried Freedom’ werd wereldwijd goed ontvangen, mededankzij singles als ‘Chainsmoking’ en ‘Unholy War’. Met een soulvolle stem die doet denken aan Rag 'n'Bone Man, Afrikaans getinte grooves en gelaagde beats weet Jacob Banks opnieuw het publiek in te pakken met zijn nieuwste track 'Unkown (To You)'. 

Jacob Banks staat in drie verschillende zalen in Nederland en alle shows zijn razendsnel uitverkocht. In Doornroosje is de show zelfs verplaatst naar een grotere zaal en zelfs hier waren de tickets binnen no-time weg. Maar goed nieuws voor jou! Wij mogen 1x 2 kaartjes weggeven voor de show in Doornroosje op zondag 18 maart.

Wat moet je doen om te winnen?

Welke song van Jacob Banks was te horen in FIFA 15?

Stuur je antwoord voor vrijdag 16 maart 10:00u naar [email protected] o.v.v. Winactie Jacob Banks. Wie weet maken wij jou blij met deze prijs!

Praat mee