Je leeft langer als je langer naar concerten gaat!

Wordt er ook altijd tegen jou gezegd dat je te veel naar concerten gaat? En begrijpen de mensen in jouw omgeving niet waarom je zoveel geld uitgeeft aan concerten en festivals? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

arrow down
01.04.2018 Lieke

Je leeft langer als je naar concerten gaat!

Wordt er ook altijd tegen jou gezegd dat je te veel naar concerten gaat? En begrijpen de mensen in jouw omgeving niet waarom je zoveel geld uitgeeft aan concerten en festivals? Druk dit artikel dan maar snel onder hun neus want het is dus bewezen dat het bezoeken van festivals en concerten juist hartstikke goed voor je is! Kijken wat ze dan zeggen..

Het onderzoek is uitgevoerd door een Britse gedragswetenschap professor samen met de Britse O2-concertzalen. Zij ontdekten dus dat het bezoeken van concerten en festival je hartstikke gelukkig maakt omdat je zelfverzekerder wordt, meer verbonden voelt en zelfs productiever bent als je naar een leuke band luistert.

Lees hier het volledige artikel van 3FM!

Als je vrienden na het lezen van het artikel nóg steeds een beetje twijfelen, laat de dan onderstaande video's zien. Dan willen ze zeker weten wel mee! ;)

1BMQaqscEYE
6-AMs4OSQNI
9mD1K3A-ppo

 

 

 

Praat mee