Kaartverkoop Pinkpop 2019 gestart

Dit weekend is de kaartverkoop van Pinkpop 2019 gestart! Wij hebben wat vragen gesteld aan Krezip, de band die al 5 keer op het festival heeft gespeeld. Bekijk de video hieronder!

arrow down
19.03.2019 Sem

Kaartverkoop Pinkpop 2019 gestart

Dit weekend is de kaartverkoop van Pinkpop 2019 gestart! Het festival viert dit jaar haar 50e jubileum en is tevens het oudste terugkerend openlucht-festival van Europa. Pinkpop vindt plaats op 8, 9 & 10 juni in Landgraaf. Wij hebben wat vragen gesteld aan Krezip, de band die al 5 keer op het festival heeft gespeeld. Bekijk de video hieronder!

Wie kent de Pinkpop huisband niet? Krezip staat dit jaar voor de zesde keer op Pinkpop. Verrassend? Nee hoor! Krezip heeft namelijk al een hele lange (en hechte) relatie met het festival. Het avontuur begint in 2000 als Krezip een show geeft in de warme zomerzon. Hoewel het alweer 19 jaar geleden is, kunnen we dit optreden beschouwen als een van de meest iconische optredens van de afgelopen jaren op Pinkpop. De track 'I Would Stay' blijft hangen bij het publiek en wordt een ontzettend grote hit in Nederland. Ook de videoclip van deze track zal ons voor altijd blijven herinneren aan dit legendarische optreden!

kfrGFGHU6YA

Van de vijf keren dat Krezip op Pinkpop heeft gespeeld, stonden ze niet altijd op het affiche. Tweemaal mochten zij invallen voor andere artiesten. In 2007 werd het optreden van Amy Winehouse rond het middaguur gecanceld. De leden van Krezip zijn die middag nog gebeld en vielen maar al te graag in! Ook de Britse band Depeche Mode kon in 2009 niet optreden, waardoor Krezip nogmaals werd uitgenodigd om te spelen. 

10 jaar later staat het reünieconcert van Krezip gepland op de 50e editie van Pinkpop. Wij hebben er ontzettend veel zin in! Ben je benieuwd hoe zij terugdenken aan het festival? Bekijk onze video! 

lLop1A_zq-o

 Pinkpop 2019 vindt plaats in Landgraaf op 8, 9 & 10 juni | Meer info & Tickets

 

 

 

 

Praat mee