Live After Pinkpop

Heb je het festival gemist of kun je simpelweg geen genoeg krijgen van de bands die je op Pinkpop hebt gezien? Een groot deel van de line-up reist binnenkort opnieuw af naar Nederland!

arrow down
14.06.2019 Renate

Live After Pinkpop

Heb je het festival gemist of kun je simpelweg geen genoeg krijgen van de bands die je op Pinkpop hebt gezien? Een groot deel van de line-up reist binnenkort opnieuw af naar Nederland!

Halestorm
Dit jaar gelukkig geen hagelstorm op Pinkpop, maar Halestorm denderde wél keihard door de tent. Op 20 november staat de goed geoliede hardrockmachine in AFAS Live.

b3rk97vlNtE

Dropkick Murhpys
Op 1 februari verhuist de moshpit van Landgraaf naar Ziggo Dome.  Kilt aan, pul in de hand, hossen en meebrullen maar!

Bazart
Lag je nog in je tent energie te sparen voor de rest van het festivalweekend toen Bazart de mainstage opende? Je ziet de Belgische popsterren ook nog op verschillende andere festivals én op 21 september in Muziekgieterij.

Yungblud
Podiumbeest Yungblud stuiterde als een malle door de tent. Naast een uitverkocht Paradiso staat de Brit op 26 oktober ook in TivoliVredenburg.

White Lies
Begin dit jaar verscheen het vijfde White Lies album 'Five' en het was dit jaar ook de vijfde keer dat de band op Pinkpop stond. Tijdens de shows die Harry McVeigh en zijn mannen geven in oktober in TivoliVredenburg en Muziekgieterij gaan ze terug naar het begin. Ter ere van het tienjarig bestaan van 'To Lose My Life' speelt White Lies hun debuut integraal.

Jett Rebel
De veelzijdige Jett Rebel liet Pinkpop meegenieten van al zijn hits. Op 23 maart doet hij het solo in Koninklijk Theater Carré en je ziet Jelte ook nog op Parkpop eind deze maand.

Davina Michelle
Van vijf keer een bomvolle Kuip met Marco Borsato naar een uitpuilende tent op Pinkpop én op het podium staan met Armin van Buuren: dit doorbrekende zangtalent gaat kneiterhard. Wil je haar nog op een klein podium zien voordat Davina definitief promoveert naar gigapodia? Voor de Skyward clubtour zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

bz2ztPpmM1Q

Blood Red Shoes
Hypermelodieuze adrenalinebommetjes vol vaart, riffs, energie, hooks en power, die als een kudde bizons over je heen dendert. Gemist? In november gaan gitariste Laura-Mary Carter en drummer Steven Ansell op clubtour en zijn ze te zien in 013, Paard, Melkweg en Doornroosje. Bekijk de intieme livesessie die ze deden na hun optreden:

c4BHJB12XWs

Kovacs
Surprise! Last minute mocht Kovacs afreizen naar Limburg om Sam Fender te vervangen die met stemproblemen zijn optreden afzegde. His loss, her gain. Je ziet Sharon de komende weken ook nog op Bospop en Parkpop.

En houd een oogje op onze sociale kanalen, want van sommige artiesten hebben we op Pinkpop leuke video's geschoten...

Praat mee