De ontdekking van Maarten

MOJOs nieuwste aanwinst Maarten boekt werkelijk van alles, maar is vooral een hiphopheld.

arrow down

21.12.2016

De ontdekking van Maarten

MOJOs nieuwste aanwinst Maarten boekt werkelijk van alles, maar is vooral een hiphopheld. En dat is te zien aan zijn persoonlijke jaarlijst!

Maartens ontdekking van 2016 is Sevn Alias, die het afgelopen jaar een ongelofelijke ontwikkeling doormaakte: “In november 2015 zijn we vanuit MOJO een samenwerking begonnen met het Sevn Alias en zijn team. Op het moment dat we de handen ineen sloegen was Sevn nog een relatief onbekende (straat) rapper met een fanbase op Youtube en exact een jaar later is geniet hij van een volledig landelijke bekendheid en heeft hij een sprookjesachtig jaar achter de rug.

KpP588pSbNc

Eind 2015 beperkten zijn shows zich tot showcases in discotheken en inmiddels is Sevn na een #1 notering op Noorderslag uitgegroeid tot een ware festivalkoning en stond hij afgelopen zomer o.a. op Pinkpop, Lowlands, WOO HAH!, 22tracks, Best Kept Secret, Encore Festival, Paaspop en meer. As we speak tourt Sevn door Nederland in het kader van zijn debuutalbumtour ‘Trap Grammy’ en verkoopt hij talloze poppodia uit.”

Voor MOJO Backstage zette Maarten ook zijn top 3 van beste liveoptredens op een rijtje:

Anderson .Paak
Anderson is een absolute alleskunner. Hij produceert, rapt, zingt, drumt en danst met een enorm speels gemak.

-wVraXhkjMI

Chance The Rapper
De manier waarop Chance zijn show presenteert zie je niet vaak wanneer het aankomt op hiphopshows in poppodia. Het optreden dat hij dit jaar in 013 gaf was werkelijk één groot feest met confetti, CO2, blazers en enorme visuals. Chance is een performer die gelijk je aandacht heeft en zorgt ervoor dat je van de eerste tot de laatste seconde geboeid bent.

Mura Masa
Het is onvoorstelbaar wat voor een geluid er uit een one-manband kan komen. Tijdens zijn show zit Mura Masa compleet ingebouwd tussen tig instrumenten en computers en is hij haast niet te zien, iets wat de show wat mysterieus maakt. De combinatie van deze set up op het podium en de ongrijpbare maar aanstekelijke nummers zorgen ervoor dat Mura Masa een ware festivaltopper is.