Get ready for Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly stond begin juni op de 3FM stage van Pinkpop en gaf daar met zijn extravagante voorkomen en sterke sound een dik optreden! Op 5 en 6 oktober komt Colson Baker aka MGK terug naar Nederland voor shows in 013 en De Oosterpoort.

arrow down
26.07.2017 Jesse

Get ready for Machine Gun Kelly

The gunner stond begin juni op de 3FM stage van Pinkpop en gaf daar met zijn extravagante voorkomen en sterke sound een dik optreden! Op 5 en 6 oktober komt Colson Baker aka MGK terug naar Nederland voor shows in 013 en De Oosterpoort.

hXl_4iWEkRY

Machine Gun Kelly keert terug.

12 mei jl. kwam zijn derde album 'Bloom' uit. Een sterke plaat met uiteraard de epische sound die we van MGK gewend zijn. Je bent ongetwijfeld net zo onder de indruk als Sean Combs (P. Diddy), die MGK direct na een optreden een contract aanbood bij Bad Boy Records. Go check it out:

5 oktober @ 013 in Tilburg | Meer info en kaarten
6 oktober @ De Oosterpoort in Groningen | Meer info en kaarten

MGK @ Pinkpop

Begin juni stond MGK op Pinkpop en zijn show was één van de verrassingen van het festival. Bekijk hieronder een fragment.

"Als er een nieuwe rapper is die beter op zijn plek is op Pinkpop dan op WOO HAH!, dan is het Machine Gun Kelly, een graatmagere inkt-fetisjist die zichzelf vernoemd heeft naar een gangster uit de Amerikaanse drooglegging. MGK heeft namelijk een hardrockband mee, en daarmee is hij de ideale opener van deze stevige rap-rock middag op het 3FM podium. Maar dat niet alleen: hij heeft ook een klein hartje." Aldus 3voor12.

 

Nieuw album 'Bloom' krijgt **** op hiphopdx.com

When Machine Gun Kelly first came into the game, he was a rowdy, rapid-fire flower from Cleveland. However, all boys must become men, and MGK’s latest album, bloom, finds him largely shedding the ways of his youth in favor of thoughtful musings over sophisticated production.

Bekijk hier de volledige recensie of beluister het album hieronder:

Een bewogen leven

Met een naam die verwijst naar de beruchte Amerikaanse gangster George “Machine Gun Kelly” Barnes en met indrukwekkende tattoos over zijn hele lijf, weet je dat het serieus is. MGK is alles behalve een groentje. Op 27-jarige leeftijd heeft hij al een bewogen leven achter de rug waarin hij een tijd dakloos was, een heroïneverslaving overwon en inmiddels al tien jaar vader is van dochter Chasie. Naast zijn muziekcarrière is MGK ook acteur en heeft hij een eigen kledinglijn.

Praat mee