My Baby goes TRIBAL!

MY BABY opende afgelopen weekend Down The Rabbit Hole met een voodoo karavaan en liet vervolgens niets heel van de Hotot, de grootste stage van het festival! Ook heeft het trio een boodschap voor jullie opgenomen op Down The Rabbit Hole: MY BABY keert terug in de fijnste Nederlandse podia!

arrow down
29.06.2017 Jesse

MY BABY goes TRIBAL

MY BABY opende afgelopen weekend Down The Rabbit Hole met een voodoo karavaan en liet vervolgens niets heel van de Hotot, de grootste stage van het festival! Ook heeft het trio een boodschap voor jullie opgenomen op Down The Rabbit Hole: 

J3S8WLyR8T8

MY BABY keert terug in de fijnste Nederlandse podia!

Het Amsterdamse trio MY BABY heeft in relatief korte tijd ongelooflijk veel bereikt. Hun tweede album Shamanaid kreeg een Edison, Seasick Steve vroeg de band als support voor al zijn shows in de UK, ze deden een uitgebreide Zuid-Afrikaanse en Nieuw-Zeelandse tournee,  ze speelden in het voorjaar voor enkel uitverkochte zalen tijdens hun eerste deel van de Prehistoric Rhytm Tour en ze stonden afgelopen weekend op zowel Down The Rabbit Hole als Glastonbury!

De nieuwe plaat, Prehistoric Rhythm, verscheen in maart en was meteen de geboorte van een compleet nieuwe liveshow. MY BABY neemt je dit najaar mee op een ‘sjamanistische’ reis, waarin muziek en visuals samensmelten tot één geheel: Check MY BABY in de volgende podia:

23 november @ Paard in Den Haag | Meer info en kaarten
24 november @ 013 in Tilburg | Meer info en kaarten
25 november @ Hedon in Zwolle | Meer info en kaarten
30 november @ Muziekgieterij in Maastricht | Meer info en kaarten
1 december @ Grenswerk in Venlo | Meer info en kaarten
2 december @ Patronaat in Haarlem | Meer info en kaarten

Voodoo karavaan @ Down The Rabbit Hole

Dit jaar trok MY BABY met een voodoo karavaan over de campings richting de festivalpoort om vervolgens de Hotot, de grootste stage van het festival, te openen. Gemist? Kijk het hieronder terug:

Praat mee