Niall Horan in AFAS Live

Ben jij de nachten al aan het tellen tot het concert? We zetten de meest gestelde vragen over het concert even voor je op een rij.

arrow down
23.04.2018 Lieke

Niall Horan in AFAS Live

Ben jij de nachten al aan het tellen tot het concert? We zetten de meest gestelde vragen over het concert even voor je op een rij.

Is er buiten merch te koop?
Nee, er wordt buiten geen merchandise verkocht. 

Mag ik mijn camera meenemen?
Een compacte camera mag je meenemen, een camera die de mogelijkheid heeft om de lens te verwisselen mag niet mee.

Mag ik een tas meenemen?
Ja, maar houd er rekening mee dat grote tassen niet mee naar binnen mogen. Hiermee bedoelen we een tas die groter is dan A4 formaat en dikker dan 10cm. Je mag deze ook niet mee naar binnen nemen om in een kluisje op te bergen.

Mag ik overnachten voor de zaal?
Nee, dat mag niet. Wettelijk gezien mag je niet overnachten in de openbare ruimte. Vanaf 28 april 12.00 uur ben je welkom op het plein van AFAS Live. Het is niet toegestaan om eerder aanwezig te zijn en/of te overnachten op het plein bij AFAS Live. Wanneer je eerder aanwezig bent zal je worden weggestuurd door de politie en ontvang je een bekeuring.

Hoe werkt de rij?
Je gaat in de rij staan en wacht tot de deuren open gaan :o) We verwachten dat fans volwassen genoeg zijn om elkaar de mogelijkheid te geven om even naar het toilet te gaan en weer terug in de rij te stappen.

Kan ik een zitplaats reserveren?
AFAS Live heeft een beperkt aantal zitplaatsen, waarop je vrij plaats kunt nemen. Alle kaarten zijn vrije plaatskeuze, je kunt dus zelf kiezen of je gaat staan of zitten.

Is er een minimumleeftijd?
Er is geen minimumleeftijd voor de show. We raden fans onder de 16 aan om te komen met een begeleider van 18 jaar of ouder, maar dat is niet verplicht.

Is er een mogelijkheid om Niall te ontmoeten?
De fans die een meet en greet ticket hebben gekocht, zullen Niall ontmoeten. Er is helaas via ons geen andere mogelijkheid om Niall te ontmoeten.

Praat mee