Nona komt met Fall Tour 2022

Nona brengt meeslepende soulpop met een edgy hiphop groove naar poppodia in Nederland. Met haar rauwe stem en te gekke flow weet zij het publiek te raken. Op 17 juni verschijnt haar tweede album ‘No Tears In My Champagne’ waarin Nona openhartig is in haar lyrics en zo haar meest persoonlijke ervaringen deelt. In het najaar kan jij je tijdens de Fall Tour 2022 mee laten nemen door haar betoverende stem. Zing en vibe mee op songs zoals ‘Someone Like You', ‘Q&A’, ‘Forever Yours’ en ‘Liar’. Tickets zijn verkrijgbaar via de zalen.

arrow down
07.06.2022

Nona komt met Fall Tour 2022

Nona brengt meeslepende soulpop met een edgy hiphop groove naar poppodia in Nederland. Met haar rauwe stem en te gekke flow weet zij het publiek te raken. Op 17 juni verschijnt haar tweede album ‘No Tears In My Champagne’ waarin Nona openhartig is in haar lyrics en zo haar meest persoonlijke ervaringen deelt. In het najaar kan jij je tijdens de Fall Tour 2022 mee laten nemen door haar betoverende stem. Zing en vibe mee op songs zoals ‘Someone Like You', ‘Q&A’, ‘Forever Yours’ en
‘Liar’. Tickets zijn verkrijgbaar via de zalen. 

Nona presents 'No Tears In My Champagne'
Zaterdag 1 oktober 2022, Paard, Den Haag | UITVERKOCHT
Vrijdag 7 oktober 2022, Patronaat, Haarlem | Info & Tickets
Zondag 9 oktober 2022, Hedon, Zwolle | Info & Tickets
Vrijdag 14 oktober 2022, Muziekgieterij, Maastricht | Info & Tickets
Vrijdag 21 oktober 2022, 013, Tilburg | Info & Tickets
Vrijdag 4 november 2022, TivoliVredenburg, Utrecht | Info & Tickets
Zaterdag 5 november 2022, Bibelot, Dordrecht | Info & Tickets

Nona (Uden, 1993) is wat je noemt een vrije geest. Een pionier die doet waar ze zin in heeft
en een zangeres de grenzen opzoekt. Eerlijk, uitgesproken en onbevangen. Niemand kan haar feestje bederven, zeker niet als het op muziek aankomt. Sterker nog, tijdens haar Fall Tour komt ze dit najaar juist een feestje brengen en neemt iedereen mee in haar energie. Op haar nieuwe album ‘No Tears In My Champagne’, dat op 17 juni verschijnt deelt Nona die energie en laat zij een meer dan zelfverzekerde sound horen. Rauw en stijlvol, net als de zangeres zelf.

Praat mee