St. Paul And The Broken Bones naar Melkweg

Frontman Paul Janeway doet denken aan een mix tussen de intensiteit van James Brown en het geluid van Otis Redding. Samen met zijn band The Broken Bones creëert hij een uniek retro-geluid doordrenkt van gospel en soul.

arrow down
16.05.2018 Jeamie

St. Paul And The Broken Bones naar Melkweg

Soulsensatie St. Paul And The Broken Bones komt naar Melkweg! Op 2 november betreden de heren het podium van de Amsterdamse zaal voor een concert. De kaartverkoop start vrijdag 18 mei om 10.00u. 

Frontman Paul Janeway doet denken aan een mix tussen de intensiteit van James Brown en het geluid van Otis Redding. Samen met zijn band The Broken Bones creëert hij een uniek retro-geluid doordrenkt van gospel en soul, maar dan in een nieuw jasje. Deze strak georchestreerde wervelwind van opzwepende soul maakt van ieder concert een dampende show.

Nieuwste album Sea of Noise kreeg van vele muziekblogs lovende kritieken. Zo zei Rolling Stone hier al over: “On every track, Janeway is a History Channel of R&B vocalizing, thrilling and powerful. He’ll be one worth watching as he moves through the present.”

Kaartverkoop start 18 mei om 10.00u. Meer info via de website van Melkweg.

Tickets

2 november @ Melkweg

6vpXX5BjltM

Praat mee