Tank and The Bangas

Tank and The Bangas is inspirerend, authentiek en niet te temmen. De combi van R&B, jazz, funk, hiphop, gospel en frontvrouw Tarronia ‘Tank’ Ball’ met haar scherpe raps en gedichten is uniek en aanstekelijk.

arrow down
09.05.2018 Lieke

Tank and The Bangas

Tank and The Bangas is inspirerend, authentiek en niet te temmen. De combi van R&B, jazz, funk, hiphop, gospel en frontvrouw Tarronia ‘Tank’ Ball’ met haar scherpe raps en gedichten is uniek en aanstekelijk. De rhythm & soulband telt maar liefs vijf bandleden en is zeker niet bang om te experimenteren. Ze wonnen de Tiny Desk Contest, openenden voor Lianne La Havas en PJ Morton en stonden op het podium van Lowlands. En nu komen ze naar Paradiso en Annabel in oktober!

3voor12 schreef over de band “Ja verhip: dit is gewoon de Amerikaanse versie van Typhoon en z’n titanenband, met iets hardere raps en wat meer muzikantengefröbel.”

Bij een show van de Amerikanen zal het ene moment je gevoelige snaar geraakt worden en het volgende moment sta je al weer flink met je heupen te wiegen. Je kunt Tank and The Bangas zien op 8 oktober in Paradiso en 9 oktober in Annabel!

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 11:00 uur

Tickets

8 oktober @ Paradiso, Amsterdam
9 oktober @ Annabel, Rotterdam

1ySjHNZfacc

Praat mee