Tips voor Koningsdag & win kaarten voor Royal Rave @ Patronaat!

Weet jij al welk feestje je gaat bezoeken met Koningsnacht en/of dag? Wij hebben een paar tips op een rijtje gezet en geven 3 x 2 kaarten weg voor Royal Rave in het Patronaat. Lees snel verder wat je daarvoor moet doen!

arrow down

25.04.2017

Tips voor Koningsdag & win kaarten voor Royal Rave @ Patronaat!

Weet jij al welk feestje je gaat bezoeken met Koningsnacht en/of dag? Wij hebben een paar tips op een rijtje gezet en geven 3 x 2 kaarten weg voor Royal Rave in het Patronaat. Lees snel verder wat je daarvoor moet doen!

Royal Rave
Deze Koningsnacht is Royal Rave terug! Na edities met oa Knife Party, Just Blaze, UZ, Foreign Beggars en Yellow Claw, wordt nu letterlijk een van de beste dj's ter wereld gepresenteerd: A-Trak won op 15-jarige leeftijd turntablism wedstrijd DMC World DJ Championship, hij was de tour dj van Kanye West, scoorde als Duck Sauce wereldhits met 'Barbara Streisand' en 'Big Bad Wolf' en met zijn sets is de turnup gegarandeerd.

Meer info: www.patronaat.nl

Kaarten winnen voor Royal Rave? We mogen 3 x 2 kaarten weggeven voor dit lekkere feestje. Laat ons weten op welke track jij de beste dansmoves maakt en waarom door een mailtje te sturen naar [email protected]. Winnaars krijgen per e-mail bericht.

Nassau Festival
Op Koningsdag 2017 strijkt Nassau Festival voor het tweede jaar neer op het monumentale Olympisch Gebied in Amsterdam. STRAF_WERK, Reaktor en De Sluwe Vos keren terug als stage hosts met hun eigen karakter en sound. Als aanvulling hierop zal het Spaanse elrow dit jaar een stage hosten. Met een mix van gevestigde en opkomende artiesten halen zij samen het beste van house en techno naar Amsterdam.

Meer info: www.nassaufestival.com

Life I Live
Vanuit het hart van Den Haag organiseert het Life I Live team jaarlijks diverse culturele evenementen. Zo vindt aan de vooravond van Koningsdag het gratis toegankelijke THE LIFE I LIVE plaats, waarbij het totale stadscentrum van Den Haag als festivalterrein voor livemuziek fungeert. In 2017 krijgt het festival voor het eerst een vervolg op Koningsdag. Op 2 september 2017 organiseert LIFE I LIVE voor de vijfde keer het Embassy Festival. Met muziek, kunst, dans, eten & drinken, debat en lezingen garandeert het debuterende festival een culturele ontdekkingsreis waarbij het schilderachtige Lange Voorhout in Den Haag van 12.00 tot 21.00 uur als decor fungeert. Daarnaast verzorgt THE LIFE I LIVE dit jaar voor het eerst het Haags UIT Festival. Deze 45ste editie start op zaterdagavond 2 september met de UIT Nach, op zondag 3 september loopt Den Haag weer uit voor de Cultuurmarkt op het Lange Voorhout en de vele liveoptredens. Tijdens het Haags UIT Festival is de Haagse binnenstad gevuld met diverse buitenpodia, verrassend straattheater, muziek, dans, cabaret, toneel en een Cultuurmarkt vol informatie over en kortingskaarten voor het aankomende culturele seizoen.

Meer info: www.thelifeilive.nl

Noisia Invites
Het is inmiddels een mooie traditie geworden: op Koningsnacht wordt De Oosterpoort uit elkaar getrokken door Noisia, samen met een fijne lijst aan artiesten die ze uitnodigen. Zoals elk jaar kun je op 26 april weer de hele nacht losgaan op drum&bass, beats, trap en andere bass music. Op deze editie hebben ze een line-up voor je samengesteld waar je u tegen zegt.

Meer info: www.de-oosterpoort.nl

Oranjepop
Oranjepop is dé plek waar je in Nijmegen Koningsdag viert. Het historische Hunnerpark wordt omgetoverd tot een van de mooiste festivalterreinen van Nederland, waar bezoekers kunnen genieten van een hapje, drankje en de beste muziek, tijdens de traditionele aftrap van het Nijmeegse festivalseizoen.

Meer info: www.oranjepop.nl