Tips voor Motel Mozaïque 2017

7 en 8 april vindt de 17e editie van Motel Mozaïque plaats in Rotterdam. Op deze dagen is de stad een bruisend hart van allerlei mooie plekken waar je kunt genieten van muziek, theater, dans en beeldende kunst. Vanuit onze boekersafdeling delen we hier een aantal muzikale tips!

arrow down

30.03.2017

Tips voor Motel Mozaïque 2017

7 en 8 april vindt de 17e editie van Motel Mozaïque plaats in Rotterdam. Dit festival leidt je langs prachtige plekken in de stad, waar je kunt genieten van muziek, theater, dans en beeldende kunst. Vanuit onze boekersafdeling delen we hier een aantal muzikale tips!

The Lemon Twigs
Dé doorbraak van 2017 – de broertjes D'Addario (Brian & Michael). Van The Beatles en The Beach Boys tot Bowie en T-Rex, gemixt met moderne psychedelica. Op het podium vertaalt zich dat naar zeer intense optredens, zo ergens in de geniale gekte waar ook Foxygen in rond loopt.

AJ55MBpi0LU

Thundercat
Met z’n derde album Drunk lost Thundercat voor eens en voor altijd zijn grote belofte in. Op Drunk laat hij de allerdiepste jazzfunk liggen en ruilt er een behoorlijke lading (smooth)soul voor in. Virtuoze muzikant: live echt niet te missen!

wV8HYokDWeE

Anna Meredith
Een vrij last-minute toevoeging aan het Motel Mozaique programma, een moeilijk in een genre te gieten multitalent. Luister naar haar album Varmints en wees onder de indruk van haar combinatie van hedendaags klassiek, art pop, elektronica en experimentele rock.

Vajhs2wBeCU

serpentwithfeet
serpentwithfeet is Josiah Wise, een klassiek geschoolde zanger die als een nomad beweegt tussen neo-soul, funk, R&B, en dit zelf beschrijft als een stijl van heidense gospel. Voor liefhebbers van Antony and The Johnsons, Perfume Genius, Björk en ook Frank Ocean.

5a4N_lOAieA

Granddaddy
Indie-godfathers, terug met een nieuwe plaat, voor hun enige Nederlandse show dit voorjaar!

2w8gxStEaic