11 keer urban clubshows die je niet wilt missen

Dat hiphop en R&B hard gaan de laatste tijd hoeven we je niet meer te vertellen. Daarom hebben we de vetste artiesten die binnenkort naar Nederland komen voor je op een rijtje gezet. Dan hoef je zelf niet meer te zoeken.

arrow down
04.12.2018 Iman

11 keer urban clubshows die je niet wilt missen

Dat hiphop en R&B hard gaan de laatste tijd hoeven we je niet meer te vertellen. Daarom hebben we de vetste artiesten die binnenkort naar Nederland komen voor je op een rijtje gezet. Dan hoef je zelf niet meer te zoeken.

Wil je nooit meer een toffe urban act missen? Meld je dan aan voor de urban nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de beste clubshows. Aanmelden kan via mojo.nl/nieuwsbrief

Kodie Shane
10 februari @ Bitterzoet | tickets
Deze dame is precies wat we nodig hebben. Ze maakt een combinatie van hiphop met R&B en dat resulteert in een heerlijke sound. Kodie Shane brengt veel energie met zich mee zodra ze het podium op komt. Dat wil je niet missen. Kodie Shane staat op 10 februari in Bitterzoet.

QGIDU7V3osQ

MadeinTYO
23 maart @ Melkweg | tickets
Hij werd bekend dankzij zijn debuutalbum ‘Uber Everywhere’ in 2016 en de afgelopen jaren is het hard gegaan met MadeinTYO. Een samenwerking met onder andere Big Sean op de track ‘Skateboard P’ en zo kreeg hij de aandacht van Complex en Noisey. MadeinTYO wil je dus echt niet missen. Op 23 maart staat hij namelijk in Melkweg en kun je luisteren naar zijn lekkerste tracks.

A1KMrAig_hA

Pusha T
13 december @ Melkweg 19.00u | uitverkocht
13 december @ Melkweg  22.30u | tickets
‘If you know, you know’. Dat is hoe Pusha T’s derde studioalbum ‘DAYTONA’ begint. Een instant classic als het aan de critici ligt. Get ready for the DAYTONA experience. Pusha T staat op 13 december in Melkweg de show van 19:00 uur is helaas al uitverkocht. Gelukkig geeft hij daarna nog een harde show om 22:30 uur want daar zijn nog kaarten voor beschikbaar!

L7-0ugujS2U

YG
17 december @ Paradiso | tickets
Je kent hem misschien het meeste van zijn hit ‘My N*gga’ dat in 2013 uit kwam. Je hebt vast ongetwijfeld zijn track ‘Big Bank’ gehoord waar 2 Chainz, Big Sean en Nicki Minaj ook een steentje aan bij hebben gedragen. YG is 1 van de hardste rappers die gewoon lekker zijn eigen ding doet. Op 17 december staat hij in Paradiso dus haal snel je tickets!

z61GFxVD8K4

Joost
25 januari t/m 3 maart clubtour | meer info
Daar was hij dan, Joost,  een vernieuwende sound in de hiphop scene. Wat je van hem kunt verwachten zijn teksten met gekke betekenissen die je waarschijnlijk niet helemaal begrijpt. Begin 2019 kun je Joost zien in verschillende poppodia.

-BnklPFAZOM

Baloji
20 januari @ Paradiso | tickets
26 januari @ TivoliVredenburg | tickets
Baloji groeide als muzikant op in België. In zijn muziek kun je swingende mixen horen die gecombineerd zijn met Franse hiphop en afrobeats. Wil je lekker losgaan op zijn tracks? Haal dan nu je kaarten voor zijn shows in Paradiso of TivoliVredenburg.

r4nmHYnLzns

Lil Mosey
26 januari @ Melkweg | tickets
Hij is misschien 1 van de weinige jonge rappers zonder gezichtstatoeages. De 16 jarige Lil Mosey begon op soundcloud zoals veel rappers hun carriere beginnen maar na de release van zijn debuutsingle ‘Pull Up’ ging het hard. Check Lil Mosey op 26 januari bij Encore in Melkweg.

nceqQyqIa5o

Leafs
14 december t/m 27 december clubtour | tickets
Met zijn 17 jaar is hij de jongste artiest getekend bij Noah’s Ark. Leafs heb je ongetwijfeld overal gehoord afgelopen zomer. Zo stond hij dit jaar nog op WOO HAH! en zal hij deze maand naar verschillende poppodia gaan met zijn clubtour.

Hk58LpSpsms

Mick Jenkins
12 maart @ Melkweg | tickets
Als je echt heerlijke vibes om je heen wilt hebben moet je wel naar de show van Mick Jenkins gaan. Zijn tracks hebben invloeden van jazz maar hij combineert het met hiphop. Een magische combinatie waar je automatisch in een geweldige zone terecht komt. Mick Jenkins geeft op 12 maart een heerlijke show in Melkweg.

F-4KiszXxHM

Woodie Smalls
15 december @ Melkweg | tickets
Hij geeft een frisse kijk op klassieke hiphop. Woodie Smalls komt uit België maar maakt teksten in het Engels. De combinatie van klassieke hiphop met de muziek van nu brengt een heerlijke flow met zich mee. 2 jaar geleden stond hij zelfs bij 101Barz waar hij een te gekke sessie heeft neergezet. Check Woodie Smalls op 15 december in Melkweg.

zp4HDKYVPtI

Bas
22 maart @ Bitterzoet | tickets
Als je bij het label van J. Cole getekend bent kun je wel zeggen dat je een goede rapper bent met een heerlijke flow. Bas is een rapper uit Queens en dankzij J. Cole heeft hij kunnen werken aan zijn live performances omdat hij vaak mee mocht touren. Afgelopen augustus verscheen alweer zijn derde album ‘Milky Way’. Bas kun je op 22 maart checken in Paradiso. 

dwz9DYpsCcA

 

Praat mee