Vier de vrijheid

Morgen vier je de vrijheid muzikaal tijdens de bevrijdingsfestivals die door heel Nederland plaatsvinden!

arrow down
04.05.2018 Renate

Vier de vrijheid

Morgen vier je de vrijheid muzikaal tijdens de bevrijdingsfestivals die door heel Nederland plaatsvinden! En deze artiesten moet je zeker gaan zien:

MY BABY

eqgXRFyeUkE

Deze Ambassadeurs van de Vrijheid zijn festivalband pur sang! De Nederlands-Nieuw-Zeelandse band brengt een mix van blues, dance, funk en soul. MY BABY staat op de podia van de Bevrijdingsfestivals in Amsterdam, Haarlem, Limburg en Brabant.

Ronnie Flex & Deuxperience Band

feB6ZOv-wd4

“Voor de Tweede Wereldoorlog heb ik mij altijd al geïnteresseerd. Ik heb er veel over gelezen en veel films over gezien. Het voelt voor mij dan ook logisch om nu Ambassadeur van de Vrijheid te zijn.". Ronnie Flex speelt samen met Deuxperience, een live band die gevormd wordt door een kunstenaarscollectief op het Bevrijdingsfestival in Gelderland, Flevoland, Groningen, Drenthe en Friesland.    

Equal Idiots

FWuzuu97K6c

Equal Idiots op Bevrijdingsdag – veel passender krijg je het niet. Hartstikke jong en toch al saviors van de rock & roll. Je ziet ze op Bevrijdingsfestival Utrecht.

Triggerfinger

Xb5ELMU4S70

Verwacht een ijzersterke combinatie van killer gitaarriffs, breezy melodieën en catchy glamrock op bevrijdingsfestival Groningen en Bevrijdingspop Haarlem.

Gerson Main

ODHyDvkdXOg

Gerson komt binnenkort met nieuwe muziek, wil je alvast een voorproefje? Kom hem dan checken tijdens het Fluff Disco Vrijheidsfestival!

Navarone

ME9CAKCGtV8

Klaar voor een knallende rockshow? Dan ben je bij Navarone aan het goede adres. Maak je klaar voor een energieke rockshow met opvallende zang, het gevoel van de jaren ’70 en een vleugje toekomst op Bevrijdingsfestival Drenthe en Bevrijdingspop Achterhoek.

Jack Parow

ZsY0kououXA

Na de hits 'Dans Dans Dans' en 'Cooler as Ekke' is de Zuid-Afrikaan niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Jack staat altijd garant voor een groot feest op elke plek waar hij staat. En dat is op 5 mei op Bevrijdingsfestival Limburg, Bevrijdingsfestival Nijmegen en Bevrijdingsfesitval Flevoland.    

Here Comes The Summer

ZbijIkLgY44

Je kunt ook drie dagen vrijheid vieren op Vlieland, tijdens festival Here Comes The Summer. Op dit kleine zusje van Into The Great Wide Open zie je bijvoorbeeld Alexis Taylor, die je zou kunnnen kennen als frontman van Hot Chip. Ook te zien op het festival: Hannah Williams & The Affirmations, Sons of Kemet, Warhaus, U.S. Girls en Clean Pete. Here Comes The Summer, indeed.        
        
En nog veel meer Bevrijdingsdag boekingen, zoals:

Bevrijdingsfestival Groningen    
2manydjs        
Joost        
AURORA        
Jacin Trill            
Durand Jones & The Indications        

Bevrijdingsfestival Zuid Holland            
Cartiez            

Bevrijdingsfestival Limburg        
MaYaN        
        
Bevrijdingfestival Overijssel        
Jacin Trill        
Warhaus        

Bevrijdingsfestival Nijmegen        
Joost        
        
Bevrijdingsfestival Brabant        
Blackbird        

Indoor Fest Doornroosje
Monster Magnet

Praat mee