Weekend tip: CATCH 2018

Weet je nog niet zeker wat je deze zaterdagavond gaat doen? Maar wil je ook zeker geen hele avond bankhangen en Netflix kijken? Dan hebben wij een weekendtip voor je!

arrow down
23.03.2018 Lieke

Weekendtip: CATCH 2018

Weet je nog niet zeker wat je deze zaterdagavond gaat doen? Maar wil je ook zeker geen hele avond bankhangen en Netflix kijken? Dan hebben wij een weekend tip voor je!

Deze zaterdag vindt namelijk het festival CATCH plaats in TivoliVredenburg. Het kleine broertje van PITCH werd al drie keer eerder georganiseerd en was een groot succes. Eerder boekte het festival al grote namen als Mura Masa, Sampha, SBTRKT en Kaytranada. Het indoorfestival is een walhalla voor liefhebbers van elektronische muziek, dit wil je niet missen.

Bekijk de volledige line up!

CATCH

MOJO tips:

LYZZA
Pandora foyer - 0:00 - 0:30

Lyzza is een Brazilliaanse DJ/producer/zanagres die de Amsterdamse experimentele clubscene aan het overnemen is en dat op 18 jarige leeftijd! Ze is al regelmatig te zien op affiches met grote namen  als Le1f, Mykki Blanco en Lil Silva. Van deze awesome  DJ gaan we nog zeker veel meer horen in de komende jaren!

qTWLDsHgvf8

Wantigga
Pandora - 3:30 - 4:30

Doordat DJ en multi-instrumentalist Wantigga opgegroeide in een gelovig gezin, had hij al snel een liefde voor de spirtual power van jazz en gospel muziek. Later raakte hij steeds meer geïntereseerd in hip-hop en elektronische muziek, wat hij perfect wist te balanceren op zijn EP 'Pillow Talk' uit 2016, met altijd wel een soulvolle stem toegevoegd door artiesten als Sacha Vee, Rico Greee, Mar en Louis Bordeaux.

egrraTDiBts

Fatima Yamaha
Ronda  0:45 - 2:00

Fatima Yamaha is één van de vele alter egos van Nederlandse producer en muzikant Bas Bron. Zijn iconische 'What A Girl To Do' is uitgegroeid tot een vloervuller. In 2017 releasde hij EP 'Araya'  waar hij weer zijn heerlijk sound laat horen: een mix van electro-funk en techno.  Dit is ook precies wat je kan verwachten tijdens CATCH.

R5WQUmEYpYE

Voor meer info & tickets kijk op de website van CATCH.

Praat mee