Winnen!

Maak kans op een fan-pakket van Parov Stelar!

arrow down
28.04.2022

Maak kans op een fan-pakket van Parov Stelar!

De Oostenrijkse producer/dj Parov Stelar is een van de pioniers van de electroswing, de uiterst dansbare kruisbestuiving van stokoude swing met moderne electro. Sinds zijn doorbraakalbum Rough Cuts (2004) stond hij al op vele grote festivals en heeft hij zich ontwikkeld tot een veelzijdige producer. Aan inspiratie geen gebrek – zo bracht Stelar in 2019 en 2020 maar liefst drie albums uit, de Voodoo Sonic-trilogie. Check ook zijn nieuwe track Keine Melodien...1,2,3,4,5, een knallende bewerking van de klassieker uit de 00’s van Jeans Team. Live neemt Parov Stelar een complete band (incl. blazers) mee!

Parov Stellar staat woensdag 14 december 2022 in TivoliVredenburg en daar mogen wij een het ultieme fan-pakket voor weggeven! In het pakket zitten:

- 2 tickets voor het concert
- Meet & Greet met Parov Stelar & Band
- Parov Stelar schoudertas, met
  - Gesigneerde Venom Tour Poster
  - Gesigneerde kaart
  - Gesigneerde Moonlight Love Affair vinyl
  - Gesigneerde Moonlight Love Affair CD
  - Parov Stelar T-Shirt

Wat moet je doen om te winnen?

Het is al weer een lange tijd geleden dat Parov Stelar voor het laatst te zien was in Nederland! In welke zaal heeft hij toen opgetreden? 

Stuur jouw antwoord samen jouw adresgegevens voor woensdag 4 mei 12:00 uur naar [email protected]. Wie weet maken wij jou blij met deze prijs!

Praat mee