Win 2 kaarten voor Roosevelt!

Win twee tickets voor één van de shows van Roosevelt

arrow down
24.07.2018 Lotte

Maak kans op 2 kaarten voor het concert van Roosevelt op 21 november in Doornroosje óf 22 november in de Melkweg! 

Duitse singer-songwriter en producer Marius Lauber, ook wel bekend als Roosevelt, staat op 21 en 22 november in Nederland. Dat betekent dat je nog genoeg tijd hebt om na de release van zijn nieuwe album 'Young Romance' op 28 september, alle tracks uit je hoofd te leren. Vorige maand bracht Roosevelt de eerste single 'Under The Sun' van het album uit en dit was een instant succes. 3FM riep het nummer uit tot Megahit en dat is niet zomaar: de zeer dansbare en verslavende synthpop die Roosevelt maakt, wil je dagenlang blijven luisteren. 

Wil jij Roosevelt graag live meemaken en jouw dansmoves tonen? Dat kan! We geven namelijk twee tickets weg voor één van de shows (en je mag zelf kiezen welke). 

Wat moet je doen?

Om kans te maken op het bemachtigen van twee tickets voor deze continu rijzende ster hoef je alleen antwoord te geven op onderstaande vraag. 

In welk jaar was Roosevelt op Lowlands te zien? 

Stuur het antwoord voor woensdag 1 augustus naar [email protected] o.v.v. Roosevelt winactie en wie weet sta jij in november te dansen op de Fever die Roosevelt weet los te maken. 

 

Praat mee