Winnen!

Win twee kaarten voor Nathaniel Rateliff & The Night Sweats.

arrow down
06.12.2017 Dylan

Maak kans op twee kaarten voor Nathaniel Rateliff & The Night Sweats

Nathaniel Rateliff brak in 2010 door met zijn debuutalbum 'In Memory of Loss', een puike plaat waarop frisse folk gecombineerd wordt met kleine vleugjes rock, soul en funk. Daarmee maakte hij zo'n indruk dat Mumford & Sons hem meteen meenamen op hun Europese Tournee. Ondertussen heeft Nathaniel Rateliff zich omringd met de zevenkoppige begeleidingsband The Night Sweats en schakelde de Amerikaanse  zanger over naar meer up-tempo soul / rhythm & blues met opzwepende live optredens als resultaat. Dit jaar verscheen er een live-album en een heuse kerstsingle is net uit. Daar wordt begin volgend jaar een tweede studioalbum voor Nathaniel en zijn Night Sweats aan toegevoegd.

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats staat op 4 en 5 april in Paradiso en wij mogen voor beide shows twee kaarten verloten!  

Wat moet je doen om te winnen?

Vorige zomer maakte Nathaniel Rateliff een verpletterende indruk met zijn show op de Main Stage van Rock Werchter. Maar weet jij nog wanneer hij voor het laatst op een Nederlands festival stond?  

Stuur het antwoord samen met jouw show naar keuze voor woensdag 13 december 10:00 uur naar [email protected]. Wie weet maken wij jou blij met deze prijs!

 

 

Praat mee