You're gonna hear her sing!

Hoewel de muziekwereld vaak nog wordt gezien als een mannenbusiness zijn er ook flink veel vrouwen die hun stempel weten te drukken op verschillende genres. Daarom wijden we vandaag op internationale vrouwendag een artikel aan de vrouwen in de muziekindustrie. Ze kunnen niet alleen geweldig zingen, ze schrijven ook de mooiste liedjes met een boodschap voor andere dames. Songs niet alleen door, maar ook nog eens vóór vrouwen. Let’s go girls!

arrow down
08.03.2018 Jeamie

You're gonna hear her sing!

Hoewel de muziekwereld vaak nog wordt gezien als een mannenbusiness zijn er ook flink veel vrouwen die hun stempel weten te drukken op verschillende genres. Daarom wijden we vandaag op internationale vrouwendag een artikel aan de vrouwen in de muziekindustrie. Niet alleen kunnen ze geweldig zingen, ze schrijven ook de mooiste liedjes met een boodschap voor andere dames. Songs niet alleen door, maar ook nog eens vóór vrouwen. Let’s go girls!

You're gonna hear her ROAR! Katy's hit staat helemaal in het teken van empowerment"I’m all about female empowerment and uplifting people’s spirits, and people finding their own voice with songs like ‘Roar’.

CevxZvSJLk8

Demi Lovato leert ons in Confident dat er helemaal niks mis is met zelfverzekerd zijn.

cwLRQn61oUY

Let's go girl! Shania Twain omschreef het in 1997 al perfect: "I want to be free yeah, to feel the way I feel. Man! I feel like a woman!"

ZJL4UGSbeFg

Doe als Shakira en release je inner She Wolf.

booKP974B0k

Beth Hart schreef een prachtig lied over bijna ieders favoriete vrouw: moeders of moederfiguren. Mama, this one's for you!

QnbDIgQLQwI

Live

Een lijstje waar je al deze én nog een aantal andere talentvolle dames live kunt gaan bewonderen mag natuurlijk niet missen, dus bij deze:

Avery Sunshine - 24 april @ Bird | 25 april @ Paradiso | 26 april @ TivoliVredenburg 
Lisa Stansfield - 24 april @ Melkweg
Beth Hart - 12 mei @ Ziggo Dome

Katy Perry - 26 en 27 mei @ Ziggo Dome
Djamila - Clubtour door Nederland
Shakira - 9 juni @ Ziggo Dome
Camila Cabello (uitverkocht) - 13 juni @ AFAS Live
Demi Lovato (uitverkocht) - 18 juni @ AFAS Live
Tash Sultana - 15 en 16 september @ AFAS Live
Garbage - 23 september @ TivoliVredenburg 
Shania Twain - 11 oktober @ Ziggo Dome
Katie Melua - 2 november @ Carré 

Praat mee