5 Seconds of Summer met extra show naar RTM Stage Rotterdam Ahoy

5 Seconds of Summer voegt een extra show toe aan hun tour! Op vrijdag 22 april 2022 staat de Australische groep live in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy.

arrow down

24.03.2021

5 Seconds of Summer met extra show naar RTM Stage Rotterdam Ahoy

5 Seconds of Summer voegt een extra show toe aan hun tour! Op vrijdag 22 april 2022 staat de Australische groep live in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur. 

YgzhJcBnKOg

Vanwege de coronamaatregelen is het concert van 5 Seconds of Summer dat gepland stond op 22 april 2021 in AFAS Live in Amsterdam verplaatst naar dinsdag 19 april 2022. 

5 Seconds of Summer begon met covers op Youtube van onder anderen Blink-182, Ed Sheeran, Busted en All Time Low. Het talent en harmonische samenzang van het Australische viertal werd al snel opgepikt en inmiddels heeft de band de hele wereld veroverd met hun eigen muziek. Vorig jaar verscheen het vierde album 'CALM': een acroniem van de eerste letters van de namen van de bandleden Calum, Ashton, Luke en Michael, vol met energieke poprock zoals we van het kwartet gewend zijn. 

> Ga naar de bezoekerspagina voor meer info