Alter Bridge met Walk The Sky Tour naar AFAS Live

Alter Bridge komt met hun nog te verschijnen album 'Walk The Sky' naar AFAS Live. Op 10 december is de powerhouse-rockband samen met special guest Shinedown en support act The Raven Age te zien in Amsterdam.

arrow down

14.06.2019

Alter Bridge met Walk The Sky Tour naar AFAS Live

Alter Bridge komt met hun nog te verschijnen album 'Walk The Sky' naar AFAS Live. Op 10 december is de powerhouse-rockband samen met special guest Shinedown en support act The Raven Age te zien in Amsterdam. Kaartverkoop start volgende week vrijdag om 10.00u. Leden van de MOJO Heavy nieuwsbrief kunnen al eerder in presale kaarten bestellen

yOP0xDHnFxA

Op elk album verlegt Alter Bridge hun grenzen en met iedere sterke plaat wordt de band dan ook populairder. Mark Tremonti’s riffs worden steeds krachtiger en epischer, de ritmesectie van drummer Scott Phillips en bassist Brian Marshall wordt steeds strakker en de loepzuivere stem van zanger Myles Kennedy mist geen enkele hoge noot. 'The Last Hero' was gelukkig niet de laatste: studioalbum nummer zes van de powerhouse-rockband staat op de planning voor release deze herfst. En daar hoort natuurlijk een tour bij!

> Ga naar de bezoekerspagina voor meer info