Open air optreden Avenged Sevenfold in Eindhoven

Tijdens hun 2018 festivaltour brengt Avenged Sevenfold met hun vurige liveshow een bezoek aan Strijp-S. The Stage World Tour out & loud op 12 juni in Eindhoven.

arrow down

05.02.2018

Open air optreden Avenged Sevenfold in Eindhoven

Tijdens hun 2018 festivaltour brengt Avenged Sevenfold met hun vurige liveshow een bezoek aan Strijp-S. The Stage World Tour out & loud op 12 juni in Eindhoven. Kaartverkoop start as. vrijdag om 12.00u.

fBYVlFXsEME

Meld je snel aan voor onze WEEKLY nieuwsbrief en krijg toegang tot de exclusieve presale voor Avenged Sevenfold. Je ontvangt dan woensdag om 19.00u de verse nieuwsbrief met presale link in jouw mailbox. Je kunt daarmee vanaf donderdag 10.00u met voorrang kaarten bestellen. Meld je aan voor de presale.

Men neme schreeuwende vocalen, hardcore punk, metal en een beetje pop. Mix de boel en je hebt een ruwe cocktail, genaamd Avenged Sevenfold. De band werd in 1999 opgericht vanuit high school en bracht in 2001 debuutplaat 'Sounding the Seventh Trumpet' uit. Nu, zeventien jaar later zijn ze acht studioalbums verder en uitgegroeid tot één van de meest succesvolle Amerikaanse metalbands van dit moment. Vorig jaar prikkelde de band de zinnen van fans in Ziggo Dome met hun spectaculaire, vurige liveshow en nu komen ze terug voor een out(side) en loud feestje.

> Ga naar de concertpagina voor meer informatie