Barney Dome op 8 februari wordt verplaatst naar AFAS Live

Wegens een vernieuwde opzet van het afscheid van Raymond van Barneveld wordt het evenement Barney Dome verplaatst naar AFAS Live in Amsterdam.

arrow down

14.12.2019

Barney Dome op 8 februari wordt verplaatst naar AFAS Live

Wegens een vernieuwde opzet van het afscheid van Raymond van Barneveld wordt het evenement Barney Dome verplaatst naar AFAS Live in Amsterdam. De datum blijft hetzelfde en ook inhoudelijk blijft het programma precies hetzelfde. Alle kaartkopers hebben inmiddels een mail ontvangen van Ticketmaster.

Van Barneveld geeft aan: "Lieve fans, ik heb besloten mijn afscheid iets anders te gaan doen volgend jaar. Omdat toch veel mensen het jammer vonden dat mijn afscheid alleen in Amsterdam plaatsvindt heb ik het volgende bedacht. Ik ga op afscheidstour! Ik sluit me aan bij de Kings Of Darts en op die manier zal ik in Noord, Zuid en Oost Nederland ook mijn afscheid vieren. Kings Of Darts vindt plaats op 24 januari, Brabanthallen - Den Bosch; 26 januari, Expohallen – Enschede en 28 januari, Martinihal – Groningen.
 
Barney Dome op 8 februari blijft het absolute sluitstuk van mijn carrière, en de laatste mogelijkheid mij op het internationale dartpodium bezig te zien. Gezien deze vernieuwde opzet gaan we Barney Dome wel verplaatsen naar AFAS Live, een paar honderd meter verderop. Hiermee is het evenement wel zo goed als uitverkocht, dus mocht je er nog bij willen zijn moet je snel zijn.
 
Ik hoop jullie allemaal te zien op één van mijn afscheidsevenementen volgend jaar!"

Tickets
Kaartkopers ontvangen in december 2019 of januari 2020 nieuwe tickets voor het event in de AFAS Live. Je ontvangt tickets die ongeveer gelijk zijn in rang als de tickets die je voor het event in Ziggo Dome had aangeschaft. Als je eerder een ticket aan een tafel hebt geboekt, zit je uiteraard ook in AFAS Live aan een tafel. Oorspronkelijke tickets in de ringen worden nu verplaatst naar de vloer, de tribune of het balkon.

Let op: ook je oude tickets blijven actief. Beide tickets dienen getoond te worden bij entree. Je krijgt dus alleen toegang tot de AFAS Live op 8 februari op vertoon van zowel je oude (Ziggo Dome) ticket als je nieuwe (AFAS Live) ticket.

Indien je parkeertickets hebt aangeschaft voor Barney Dome blijven deze geldig voor dezelfde parkeerlocatie.

Met de verplaatsing van dit evenement zijn kaarten zo goed als uitverkocht. Als je nog kaarten wilt bestellen dan kan dat vanaf dinsdag 17 december om 10.00u.

> Ga naar de bezoekerspagina voor meer info