Bon Jovi keert terug naar Nederland: 13 juni in Goffertpark

Een van 's werelds grootste rockbands, Bon Jovi, keert terug naar Nederland met de This House Is Not For Sale Tour. Op donderdag 13 juni treedt Bon Jovi met very special guest Kensington op in het Goffertpark in Nijmegen.

arrow down

29.10.2018

Bon Jovi keert terug naar Nederland: 13 juni in Goffertpark

Een van 's werelds grootste rockbands, Bon Jovi, keert terug naar Nederland met de This House Is Not For Sale Tour. Op donderdag 13 juni treedt Bon Jovi met very special guest Kensington op in het Goffertpark in Nijmegen. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 2 november om 11.00 uur.

Met talloze hits, uitverkochte shows en nieuwe nummers die in de top positie van de internationale hitlijsten belandden, is de Bon Jovi nog steeds legendarisch en laat een onuitwisbare indruk achter in de muziekgeschiedenis. Door de jaren heen hebben ze voor ruim 400.000 Nederlandse concertbezoekers live gespeeld, nu zijn ze terug met de This House Is Not For Sale Tour om het Goffertpark op z'n kop te zetten. Jon Bon Jovi: “Those huge shows, tens of thousands of people all together as one, that’s what we do”.

> Ga naar de bezoekerspagina voor meer info