De Staat in AFAS Live

Op zaterdag 16 maart geeft De Staat een concert in AFAS Live. Dat is zojuist bekendgemaakt op Lowlands waar de Nijmeegse band optrad in de Alpha. “We vinden het heel cool om eindelijk weer met een grote eigen show in Nederland te staan, we kijken ernaar uit om ons nieuwe werk in je gezicht te blazen en een speciale show neer te zetten.”

arrow down

18.08.2018

De Staat in AFAS Live

Op zaterdag 16 maart geeft De Staat een concert in AFAS Live. Dat is zojuist bekendgemaakt op Lowlands waar de Nijmeegse band optrad in de Alpha. “We vinden het heel cool om eindelijk weer met een grote eigen show in Nederland te staan, we kijken ernaar uit om ons nieuwe werk in je gezicht te blazen en een speciale show neer te zetten.”, aldus de band. De kaartverkoop start vrijdag 24 augustus om 10.00 uur.

De Staat geldt al jaren als een van Nederlands meest sensationele live acts. Vorige week verscheen de nieuwe single ‘KITTY KITTY’, het eerste nieuwe materiaal van de Nijmeegse band in tweeënhalf jaar. Het nummer is een voorproefje van het nieuwe album waaraan momenteel de laatste hand gelegd wordt.

Het album is de opvolger van het succesvolle, vierde album "O" uit 2016. De release van het album met daarop de singles 'Peptalk', 'Make The Call, Leave It All' en 'Get On Screen' werd gevolgd door een uitgebreide tournee in binnen- en buitenland, waaronder Pinkpop, Down the Rabbit Hole, support van de Rolling Stones, een supporttour met Muse door Europa en een uitverkocht concert in AFAS Live. De albumtour werd in november 2017 afgesloten met vier uitverkochte speciale ‘In The Round’-concerten shows op het terrein van De Vasim in thuisstad Nijmegen.

> Bekijk meer informatie op de concertpagina