De Staat voegt vierde en laatste datum toe aan serie In The Round concerten in Nijmegen

De vraag naar kaarten voor de 3 unieke shows van De Staat In The Round Op 17,18 en 19 november in Nijmegen blijkt onverminderd groot, en daarom voegt de band vandaag nog een laatste extra show toe. Zanger Torre Florim over deze extra show: “Ik ben echt heel verrast en vooral blij dat het gewoon gelukt is om nog een vierde dag deze show te kunnen spelen. Hier zijn we helemaal niet vanuit gegaan vanaf het begin, en we hebben gelukkig onze vergunning hiervoor kunnen verlengen bij de gemeente Nijmegen.” Deze extra show op de kunst- en culturele broedplaats De Vasim vindt plaats op donderdag 16 november. De kaartverkoop voor deze show is direct gestart.

arrow down

21.06.2017

De Staat voegt vierde en laatste datum toe aan serie In The Round concerten in Nijmegen

De vraag naar kaarten voor de 3 unieke shows van De Staat In The Round Op 17,18 en 19 november in Nijmegen blijkt onverminderd groot, en daarom voegt de band vandaag nog een extra show toe.

Zanger Torre Florim over deze extra show: “Ik ben echt heel verrast en vooral blij dat het gewoon gelukt is om nog een vierde dag deze show te kunnen spelen. Hier zijn we helemaal niet vanuit gegaan vanaf het begin, en we hebben gelukkig onze vergunning hiervoor kunnen verlengen bij de gemeente Nijmegen.”

Deze extra show op de kunst- en culturele broedplaats De Vasim vindt plaats op donderdag 16 november. De kaartverkoop voor deze show is direct gestart.

> Bekijk bezoekersinformatie op mojo.nl
> Bekijk het persbericht