De Staat In The Round II in RTM Stage

De vier uitverkochte 'In The Round' shows in Nijmegen smaakten naar meer. De Staat gaat voor een tweede ronde: op zaterdag 17 oktober staat de band in RTM Stage.

arrow down

09.03.2020

De Staat In The Round II in RTM Stage

De vier uitverkochte 'In The Round' shows in Nijmegen smaakten naar meer. De Staat gaat voor een tweede ronde: op zaterdag 17 oktober staat de band in RTM Stage, de nieuwe zaal van Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop gaat a.s. vrijdag om 10.00u van start

dpH4qZyP0vk

Met deze tweede ronde doet De Staat een strik om een periode vol hoogtepunten rondom 'Bubble Gum', zoals zij dat in 2017 deden met 'O'. Frontman Torre Florim: "We willen met In The Round II weer het onderste uit de kan halen. In The Round II doen we in RTM Stage, een nieuwe zaal in Ahoy, met alle voordelen van een grote zaal: alle ruimte voor lichtontwerp en dik geluid. Door de cirkelopstelling staat het publiek dicht op de band, is het persoonlijker, en is alles wat we doen in-your-face. Het is zo anders dan een normale opstelling dat ik erg blij ben dat we het weer gaan doen. Misschien spelen we hier al wat nieuw werk en doen er speciale gasten mee, dat ga je merken in oktober. Na de show zullen we in ieder geval een tijdje uit beeld verdwijnen om volledig te focussen op nieuw werk."

> Ga naar de bezoekerspagina voor meer info