Lijf aan lijf: uitgebreide clubtour Doe Maar in 2020

'Lijf aan Lijf' doorkruist Doe Maar volgend najaar de Nederlandse clubs. De tournee gaat van start in Patronaat, sluit af in Paradiso en doet Doornroosje, Hedon, Ancienne Belgique, TivoliVredenburg, De Oosterpoort, Muziekcentrum Enschede, Paard, 013, De Roma, Klokgebouw en Rodahal aan.

arrow down
18.11.2019

Lijf aan lijf: uitgebreide clubtour Doe Maar in 2020

'Lijf aan Lijf' doorkruist Doe Maar volgend najaar de Nederlandse clubs. De tournee gaat van start in Patronaat, sluit af in Paradiso en doet Doornroosje, Hedon, Ancienne Belgique, TivoliVredenburg, De Oosterpoort, Muziekcentrum Enschede, Paard, 013, De Roma, Klokgebouw en Rodahal aan. Kaarten zijn vanaf a.s. vrijdag om 10.00u te bestellen.

ZwOAR7SsUmc

In 2018 vierde Doe Maar hun veertigjarig jubileum met een tour waarin de Nederpopband 23 uitverkochte clubshows gaf. "Dat is ons zo goed bevallen, dat we onszelf afvroegen: 'Waarom doen we dit niet nóg een keer?'. Dus dat gaan we doen.", aldus Henny Vrienten. Terug naar de begintijd van Doe Maar, voordat de band ongekend populair werd en daarom nog in kleine zalen kon spelen. Ernst Jansz: "Met z’n vieren, lijf aan lijf, samen met onze vertrouwde blazerssectie op zo’n klein podium. Ik kijk er nu al heel erg naar uit."

> Ga naar de bezoekerspagina voor meer info

Praat mee