Drake 'The Assassination Vacation Tour' verplaatst

Door een wijziging in het tourschema kan het concert van 23 april helaas niet doorgaan. De concerten van 25 en 26 april zijn verplaatst naar 15 en 16 april.

arrow down

18.03.2019

Check this FAQ in English

Drake 'The Assassination Vacation Tour' verplaatst

Door een wijziging in het tourschema kan het concert van 23 april helaas niet doorgaan. De concerten van 25 en 26 april zijn verplaatst naar 15 en 16 april. Aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde. Alle kaartkopers hebben een email ontvangen van Ticketmaster met meer informatie.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. Als je niet kan komen op de nieuwe datum dan kun je het geld terugkrijgen door het formulier in te vullen op de Ticketmaster website. Fans die kaarten hadden besteld voor 23 april ontvangen automatisch het aankoopbedrag plus servicekosten terug binnen 5 werkdagen en hebben toegang tot een presale om kaarten voor een van de andere concerten te bestellen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen je nog steeds te zien bij een van de concerten van Drake.

Waarom worden niet alle drie de concerten verplaatst?
Vanwege diverse aanpassingen in zijn tourschema konden helaas niet alle drie de shows verplaatst worden.

Waarom worden de concerten eerder gehouden dan gepland?
Het tourschema is veranderd wat betekent dat de concerten eerder plaatsvinden dan gepland.

Welke shows zijn naar welke data verplaatst?
23 april is geannuleerd
25 april is verplaatst naar 15 april
26 april is verplaatst naar 16 april

Heb je eerder kaarten gekocht voor de concerten op 25 of 26 april, dan blijven deze tickets automatisch geldig voor de nieuwe datum van dat concert. Heb je kaarten gekocht voor het concert op 23 april dan wordt door Ticketmaster automatisch het aankoopbedrag inclusief servicekosten teruggestort op je rekening.

Kan ik mijn kaarten omruilen voor een andere dag?
Nee, helaas is dit niet mogelijk omdat beide concerten grotendeels gevuld zijn. Wel kun je zelf vanaf vrijdag 22 maart om 10.00u proberen kaarten voor de andere dag te kopen. Je kunt dan het aankoopbedrag van je oorspronkelijke kaarten terugvragen via het contactformulier bij Ticketmaster.

Het concert waar ik heen zou gaan is geannuleerd en ik wil naar een van de andere twee concerten. Is dat mogelijk?
Dat kan. Alle kaartkopers van het geannuleerde concert op 23 april hebben per mail een link ontvangen voor een speciale pre-sale waarin zij kaarten kunnen bestellen voor het concert van 15 of 16 april.

Moet ik mijn kaarten opnieuw printen?
Nee, dit is niet nodig. De huidige kaarten zijn geldig voor de nieuwe datum.

Hoe kan ik mijn kaarten teruggeven en hoe krijg ik mijn geld terug?
Ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan kun je door het formulier op de website van Ticketmaster in te vullen je geld terugvragen. Heb je kaarten gekocht voor het concert op 23 april dan wordt door Ticketmaster het aankoopbedrag inclusief servicekosten automatisch teruggestort op je rekening.

Op mijn kaarten staat een andere datum, is dit een probleem?
Nee dit is geen enkel probleem. De oude kaarten zijn gewoon geldig voor de nieuwe datum.

Krijg ik de servicekosten ook terug?
Ja, het aankoopbedrag en de servicekosten worden teruggestort.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
We proberen binnen vijf dagen het aankoopbedrag weer op je rekening te storten.

Ik heb kaarten gewonnen zijn die nog wel geldig?
Als je kaarten via 538 hebt gewonnen krijg je via hen tickets voor een nieuwe datum toegestuurd.

Ik heb kaarten gewonnen maar kan niet op de nieuwe datum. Kan ik naar de andere datum?
Helaas is dat niet mogelijk. Omdat het andere concert zo goed als uitverkocht is kunnen we geen kaarten omruilen.

Ik heb parkeertickets of treintickets gekocht. Wat gebeurt daarmee?
Als je via Ticketmaster parkeertickets of treintickets hebt besteld, dan blijven ook deze geldig voor de nieuwe concertdatum. Mocht je verhinderd zijn dan kun je ook deze tickets retourneren.

Wanneer wordt het tijdschema bekend gemaakt?
Zodra het tijdschema bekend is wordt dit via de website en via het Facebook event verspreid. Ook ontvang je voorafgaand aan het concert nog een mail met de laatste informatie en het meest actuele tijdschema.

Komt er een support act?
Ja, zodra bekend is wie de support act is lees je dat op onze website en maken we dit bekend via Facebook en Twitter.

Ik kom uit het buitenland en heb al een hotel en vlucht geboekt die ik niet meer kan annuleren. Kan ik die kosten op MOJO verhalen?
Wij vinden het heel erg spijtig dat je kosten hebt gemaakt die niet meer terug te draaien zijn. De verplaatsing komt vanuit de artiest en is buiten ons omgegaan. Wij kunnen helaas niet overgaan tot het vergoeden van deze kosten.

Ik heb kaarten van iemand overgenomen of besteld via een derde partij en kan niet naar het verplaatste concert. Wat nu?
De originele kaartkoper heeft van Ticketmaster een email ontvangen over de verplaatsing en de mogelijkheid om kaarten te retourneren. Alleen de originele kaartkoper kan kaarten retourneren. We raden je aan om contact op te nemen met de persoon of partij waar je kaarten hebt besteld.

Ik heb kaarten van iemand overgenomen of besteld via een derde partij (zoals Ticketswap of Viagogo) en wil naar het verplaatste concert. Wat nu?
Kaarten blijven geldig voor de nieuwe concertdata. De originele kaartkoper heeft van Ticketmaster een email ontvangen over de verplaatsing en de mogelijkheid om kaarten te retourneren. Het kan uiteraard zo zijn dat de originele kaartkoper de kaarten retourneert. Neem daarom voor de zekerheid contact op met de persoon of partij waar je kaarten hebt besteld.