Geen evenementen tot 1 juni

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 juni.

Lees verder close

Dream Theater op 11 januari in AFAS Live

Progressive-metalband Dream Theater komt op 11 januari 2020 met een bijzondere show naar AFAS Live. De band speelt namelijk het volledige album ‘Metropolis part 2: Scenes From a Memory’ in combinatie met nieuw materiaal van ‘Distance Over Time’. De kaartverkoop start woensdag 18 september om 10:00 uur.

arrow down

10.09.2019

Dream Theater op 11 januari in AFAS Live

Progressive-metalband Dream Theater komt op 11 januari 2020 met een bijzondere show naar AFAS Live. De band speelt namelijk het volledige album ‘Metropolis part 2: Scenes From a Memory’ in combinatie met nieuw materiaal van ‘Distance Over Time’. De kaartverkoop start woensdag 18 september om 10:00 uur. 

8x1gmhICsGw

Een hoogstaande mix van progrock, heavy metal en symfonische rock. De band verkocht meer dan tien miljoen albums en nog steeds zijn gitarist John Petrucci en de mannen hongerig. Natuurlijk is dat ook on stage te merken; hun live-reputatie is haast legendarisch.

> Ga naar de bezoekerspagina voor meer info