Geen evenementen tot 1 juni

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 juni.

Lees verder close

Extra show voor Dropkick Murphys op 18 februari in AFAS Live

Het reeds aangekondigde concert van Dropkick Murphys en Flogging Molly was in een mum van tijd uitverkocht. Zodoende is er een extra concert toegevoegd aan de Europese concertreeks van de bands en staan ze ook op zondag 18 februari op de planken van AFAS Live, Amsterdam. De kaartverkoop voor de extra show van Dropkick Murphys, Flogging Molly en support act Glen Matlock is zojuist begonnen via www.ticketmaster.nl.

arrow down

14.10.2017

Extra show voor Dropkick Murphys op 18 februari in AFAS Live

Het reeds aangekondigde concert van Dropkick Murphys en Flogging Molly was in een mum van tijd uitverkocht. Zodoende is er een extra concert toegevoegd aan de Europese concertreeks van de bands en staan ze ook op zondag 18 februari op de planken van AFAS Live, Amsterdam. De kaartverkoop voor de extra show van Dropkick Murphys, Flogging Molly en support act Glen Matlock is zojuist begonnen via www.ticketmaster.nl.  


> Bekijk de bezoekersinformatie op mojo.nl